Εν αναμονή του Χάνκοκ ο Πανιώνιος

Γιάννης Ράμμας
Εν αναμονή του Χάνκοκ ο Πανιώνιος

bet365

Ο Λουκ Χάνκοκ αναμένεται (6/11, 14:00) απ' τον Πανιώνιο για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του και την πρώτη προπόνησή του πριν απ' την πρεμιέρα του στην Α1 απέναντι στον ΠΑΟΚ (8/11, 17:00/novasports 2).

O 24χρονος Αμερικανός φόργουορντ κι απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Λούιβιλ συμμετείχε με τους Μάτζικ και τους Ρόκετς στα Summer Leagues του Ορλάντο και του Λας Βέγκας αντιστοίχως, αλλά και σε μέρος της προετοιμασίας των Γκρίζλις. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα τον έχει κοντά της απ' το μεσημέρι της 6/11 και στη διάθεσή της στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α1 στο κλειστό της οδού «Αρτάκης».

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ εν όψει ΠΑΟΚ, «κυκλοφόρησαν σήμερα (5/11) τα εισιτήρια για το παιχνίδι με το "Δικέφαλο του Βορρά", τα οποία θα μπορούν να προμηθεύονται οι ενδιαφερόμενοι από το κλειστό (09.00-21.00). Παράλληλα, σε κυκλοφορία είναι και τα διαρκείας, οι τιμές των οποίων είναι 50, 100 και 300 ευρώ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα