Μαρκόπουλος: «Προσεκτικοί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό»

Μαρκόπουλος: «Προσεκτικοί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό»

Φάνης Παναγιώτου
Μαρκόπουλος: «Προσεκτικοί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό»
Ο Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στη Βέντσπιλς (05/11, 19:00) και τόνισε πως το σημαντικότερο είναι να μην αφήσουν τους αντιπάλους τους να ελέγξουν τον ρυθμό.

«Έχουμε ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας απέναντι σε μια ομάδα που παίζει γρήγορα, με πολλή ενέργεια και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Είναι πολύ σημαντικό να μην τους αφήσουμε να ελέγξουν το ρυθμό του αγώνα και παράλληλα εμείς να εφαρμόσουμε όσα έχουμε ετοιμάσει για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να νικήσουμε στο τέλος. Θα χρειαστεί ομαδική δουλειά και προσπάθεια για να καλύψουμε τις απουσίες», ήταν τα λόγια του πολύπειρου coach του ΠΑΟΚ.

Από τη μεριά του, ο Κώστας Χαραλαμπίδης τόνισε: «Η Βέντσπιλς είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα, που προσπαθεί να τρέξει το γήπεδο και βασικός μας στόχος είναι να μην τους επιτρέψουμε να κάνουν το παιχνίδι τους. Είναι το δεύτερο διαδοχικό εκτός έδρας παιχνίδι γα μας και ξέρουμε πως πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να επιστρέψουμε στην Ελλάδα με τη νίκη».