Προπονητής με κάθε επισημότητα ο Μπατίστ

Γιάννης Ράμμας
Προπονητής με κάθε επισημότητα ο Μπατίστ

bet365

Ο Μάικ Μπατίστ ανακοινώθηκε απ' τη θυγατρική ομάδα των Καβαλίερς στη D-League, Κάντον Τσαρτζ, ως ένας εκ των συνεργατών του Τζόρντι Φερνάντεζ στον πάγκο.

O 37χρονος τέως πάουερ φόργουορντ/σέντερ του Παναθηναϊκού αποχαιρέτησε την ενεργό δράση κι επαναπατρίστηκε για μία νέα καριέρα, αρχίζοντας απ' τον πάγκο των Κάντον Τσαρτζ της αναπτυξιακής λίγκας του ΝΒΑ. Η θυγατρική ομάδα των Καβαλίερς τον ανακοίνωσε ως μέλος του προπονητικού επιτελείου στο πλευρό του Τζόρντι Φερνάντεζ, όπως οι Γκάνσεϊ & Ρέινκινγκ.

«Ο Μπατίστ προσδίδει στην ομάδα 14χρονη επαγγελματική αγωνιστική εμπειρία σ' εγχώριο και διεθνές επίπεδο. Είναι 3 φορές Πρωταθλητής Ευρωλίγκας με τον Παναθηναϊκό (Ελλάδα), ενώ έχει αμέτρητες ατομικές διακρίσεις καθόλη τη διάρκεια της εκτενούς καριέρας του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Επί 3 χρόνια στο Αριζόνα Στέιτ το διάστημα 1997-99, ο Μπατίστ επίσης υπήρξε μέλος των Μέμφις Γκρίζλις την περίοδο 2002-03, όπου αγωνίστηκε 75 φορές (2 στην αρχική 5άδα) και μέτρησε 6,4 πόντους με 42,2% ποσοστό ευστοχίας και 3,4 ριμπάουντ σε 16,6 λεπτά ανά αναμέτρηση» αναφέρεται στην ανακοίνωση της ομάδος του Κάντον της πολιτείας του Οχάιο.

 

Τελευταία Νέα