Φωτιά, συμπλοκές με τα ΜΑΤ, δακρυγόνα & συλλήψεις

Γιάννης Ράμμας
Φωτιά, συμπλοκές με τα ΜΑΤ, δακρυγόνα & συλλήψεις
Η ένταση δεν έλειψε με τη λήξη του Game 4 στο ΣΕΦ κατά την αποχώρηση του Παναθηναϊκού απ' το παρκέ και συνεχίστηκε με φωτιά και συμπλοκές οπαδών του Ολυμπιακού με τα ΜΑΤ, τα οποία έκαναν χρήση δακρυγόνων.

Η κόρνα της λήξης βρήκε τον Παναθηναϊκό να ισοφαρίζει σε 2-2 και να στέλνει την τελική σειρά των playoffs της Α1 σε πέμπτη και τελευταία αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ (4/6, 19:45/ΝΕΡΙΤ), αλλά και μερικούς οπαδούς του Ολυμπιακού να κάνουν επίδειξη βλακείας, εκμεταλλευόμενοι και το γεγονός πως δεν υπάρχει άλλη εντός έδρας υποχρέωση της ομάδος τους.

Κατά την αποχώρηση του Φραγκίσκου Αλβέρτη και των παικτών του απ' το παρκέ ορισμένοι εισέβαλαν στον στίβο του φαληρικού σταδίου και προσπάθησαν να φτάσουν μέχρι τη φυσούνα, η οποία άρχισε να... καπνίζει, ενώ λίγο αργότερα άρχισαν κι οι συμπλοκές με τα ΜΑΤ στο πέταλο, όπου υπήρχε και φωτιά. Η συνέχεια μεταφέρθηκε στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ, όπου οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση δακρυγόνων, ώστε να σταματήσει μεταξύ άλλων κι ο πετροπόλεμος, απ' τον οποίο έσπασαν αρκετά αυτοκίνητα, ανάμεσά τους κι αυτά των Μάντζαρη κι Αγραβάνη. Μέσα σ' όλα δε θα μπορούσαν να μην υπάρχουν συλλήψεις.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα