O Ρούντι Φερνάντεθ στο gazzetta.gr

O Ρούντι Φερνάντεθ στο gazzetta.gr

bet365

Μετά το χθεσινό “clasico” o ανταποκριτής του gazzetta.gr Μιχάλης Στεφάνου συνάντησε τον Ρούντι Φερνάντεθ. Τι είπε για το ντισκαλιφιέ, τη νέα μάχη στο Μιλάνο και τον Ολυμπιακό.

Μπορεί το βαθμολογικό κίνητρο να έλειπε, όμως επειδή τα ντέρμπι είναι πάντα ντέρμπι, η Μπαρτσελόνα έριξε ένα δυνατό χτύπημα στην ψυχολογία της Ρεάλ λίγα 24ωρα πριν την μεγάλη μάχη στο Μιλάνο. Η εμφάνιση των μπλαουγκράνα ήταν επιβλητική και στα 40 λεπτά του χθεσινού “clasico”. Με τους Παπανικολάου και Αμπρίνες να οργιάζουν και τον Ρούντι να παίρνει πρόωρα την άγουσα για τα αποδυτήρια, αδυνατώντας για μία ακόμη φορά να συγκρατήσει τα νεύρα του.

Σύμφωνα με αρκετές αναλύσεις ισπανικών ΜΜΕ, ο τρόπος που ο Μπαρτζώκας και ο Ολυμπιακός αντιμετώπισαν προ ολίγων ημερών την βασίλισσα, ανέδειξε τις αδυναμίες της και έδωσε σημαντική βοήθεια, καθώς και... νέες ιδέες στον Πασκουάλ. Το τι θα συμβεί την Παρασκευή το βράδυ στον ημιτελικό του φάιναλ φορ, δεν μπορεί να το γνωρίζει κανείς, όμως το σίγουρο είναι ότι οι μερένχες έχουν απολέσει σε μεγάλο βαθμό την σιγουριά και την άνεση που τους χαρακτήριζε όλη τη χρονιά.

Κι αν ο “Παπ” παρέα με τον νέο αστέρι της Βαρκελώνης έκαναν τη διαφορά για την Μπάρτσα, ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Ρούντι Φερνάντεθ αποδείχτηκε αρνητικός πρωταγωνιστής για την ομάδα του με το ντισκαλιφιέ που δέχτηκε στο 27' του αγώνα, έπειτα από συνεχόμενες διαμαρτυρίες. Λίγο μετά τη λήξη του “clasico” το Gazzetta.grσυνάντησε τον ιδιόρρυθμο Ισπανό άσο έξω από τα αποδυτήρια της Ρεάλ και απέσπασε δηλώσεις του.

Σχετικά με την αποβολή του από το παιχνίδι ο Ρούντι τόνισε: “Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα είχαν εξ' αρχής στόχο να με εκνευρίσουν και να με βγάλουν από το παιχνίδι. Το κατάφεραν και αυτό είναι δική μου ευθύνη. Δεν είπα τίποτα κακό στον διαιτητή, παρά μόνο ότι δίνει πολύ πιο εύκολα τεχνικές ποινές σ' εμάς απ' ό,τι στην Μπαρτσελόνα. Θα πρέπει μάλλον να το αποδεχτώ και να το σεβαστώ”.

Όσον αφορά την εύκολη νίκη των Καταλανών και το κατά πόσο θα επηρεάσει την ψυχολογία των δύο ομάδων εν όψει φάιναλ φορ, ο ηγέτης των μερένχες ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. “ Τους είχαμε κερδίσει τρεις φορές μέχρι τώρα και ήταν λογικό να θέλουν πολύ μια νίκη. Έπαιζαν στην έδρα τους και είχαν μεγαλύτερο κίνητρο από εμάς που εμφανιστήκαμε χωρίς συγκέντρωση και κίνητρο. Εμείς αποδείξαμε κόντρα στον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό την ποιότητά μας. Βγήκαμε νικητές από την πιο δύσκολη σειρά των προημιτελικών και θέλουμε να είμαστε εμείς αυτοί που θα ανέβουμε στην κορυφή της Ευρώπης”.

Για το πώς περιμένει το προσεχές “clasico” επί ιταλικού εδάφους, ο Ρούντι επισήμανε: “Σήμερα (σ.σ. χθες) δεν κρινόταν τίποτα ενώ στο Μιλάνο θα κρίνεται όλη η χρονιά. Την Παρασκευή τα πράγματα θα είναι εντελώς διαφορετικά. Περιμένω ένα σκληρό αλλά και θεαματικό παιχνίδι για τον κόσμο. Όποιος βρεθεί σε καλύτερη μέρα, δείξει ότι το θέλει πιο πολύ και αποδειχτεί περισσότερο ψύχραιμος στα κρίσιμα διαστήματα θα βρεθεί στον τελικό. Πιστεύω πάντως ότι η ήττα θα μας βοηθήσει να παρουσιαστούμε ακόμη πιο έτοιμοι”.

Τέλος, ο Ισπανός αναφέρθηκε στην απουσία ελληνικών ομάδων από το φάιναλ φορ. “Σίγουρα είναι κάτι που δεν συμβαίνει συχνά. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός είναι πολύ ανταγωνιστικές ομάδες και πάντα δύσκολο να τις αντιμετωπίσεις. Εμείς είμαστε χαρούμενοι που αποκλείσαμε τον δύο φορές πρωταθλητή Ευρώπης, δείχνοντας πόσο καλή ομάδα είμαστε. Πιστεύω πάντως ότι και οι τέσσερις ομάδες που θα βρεθούν στο Μιλάνο, διαθέτουν μεγάλη ποιότητα και άξιζαν να είναι εκεί”.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα