Φλεβαράκης: «Όσο το δυνατόν καλύτερα»

Φάνης Παναγιώτου
Φλεβαράκης: «Όσο το δυνατόν καλύτερα»

bet365

Για την εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Άρη (24/4, 18:00) μίλησε ο Κώστας Φλεβαράκης, που τόνισε πως στόχος των Τρικάλων είναι κλείσουν τη σεζόν όσο καλύτερα γίνεται...

«Θέλουμε να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα μέσα σε μία ιστορική έδρα απέναντι σε μια ιστορική ομάδα. Θέλουμε στα δύο παιχνίδια που απομένουν να διεκδικήσουμε αυτό που μπορούμε και αν κάνουμε δύο νίκες, κάτι που δεν είναι φυσικά εύκολο, να τελειώσουμε όσο μπορούμε καλύτερα το πρωτάθλημα», ήταν τα όσα είπε ο προπονητής των Τρικάλων στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Για τους παίκτες μίλησε ο Μάριο Ματαλών που τόνισε: «Θέλουμε να κλείσουμε την χρονιά όσο πιο πετυχημένα μπορούμε. Εξασφαλίσαμε νωρίς την παραμονή μας στην κατηγορία αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν είναι λόγος για να χαλαρώσουμε. Πρέπει σε κάθε παιχνίδι να αποδεικνύουμε ότι η φετινή πορεία της ομάδας μόνο τυχαία δεν ήταν. Το να παίζεις μέσα στο Αλεξάνδρειο κόντρα στον Άρη είναι σίγουρα μία μοναδική εμπειρία για όλους μας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

*Μετά από 24 αγωνιστικές τα Τρίκαλα έχουν ρεκόρ 9-15, ενώ ο Άρης έχει 11-13.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα