ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Λαβρίνοβιτς: «Κανείς δεν φεύγει από τη Μπουντιβέλνικ»

ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Λαβρίνοβιτς: «Κανείς δεν φεύγει από τη Μπουντιβέλνικ»

Λαβρίνοβιτς: «Κανείς δεν φεύγει από τη Μπουντιβέλνικ»

Η κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία έχει οδηγήσει πολλούς παίκτες στην απόφαση να αγωνιστούν μακριά από τη χώρα, ωστόσο -σύμφωνα με τον Ντάριους Λαβρίνοβιτς- στη Μπουντιβέλνικ κανείς δεν σκέφτεται να αποχωρήσει...

«Στο Κίεβο η κατάσταση δεν είναι επικίνδυνη. Ελπίζω η κατάσταση να ηρεμήσει όμως και να επανέλθει η χώρα στα φυσιολογικά. Πάντως ούτε εγώ ούτε οι άλλοι παίκτες της Μπουντιβέλνικ σκεφτόμαστε να αφήσουμε την ομάδα», είπε αρχικά ο πολύπειρος φόργουορντ.

Για να συμπληρώσει: «Ο καθένας έχει την δική του αλήθεια στην Ουκρανία, ο καθένας υποστηρίζει μια πλευρά. Θέλουμε το πρόβλημα να λυθεί ειρηνικά. Ακούω ότι από ομάδες φεύγουν ξένοι παίκτες, αλλά στην Μπουντιβέλνικ όλα είναι καλά. Βέβαια συζητάμε τα γεγονότα, πολλοί ανησυχούν, δεν θέλουν το πόλεμο. Η κόκκινη γραμμή είναι λεπτή όμως και ο καθένας θα πρέπει να έχει ένα πλάνο στο τι θα κάνει αν ξεσπάσει πραγματικός πόλεμος. Η φεύγεις, η μένεις και πολεμάς...».

Ο Ντάριους Λαβρίνοβιτς κατέληξε: «Το Κίεβο είναι ήρεμο. Η ζωή είναι φυσιολογική, κυκλοφορεί κόσμος κανονικά, οικογένεις με τα παιδιά τους, ο κόσμος πηγαίνει στην δουλειά του, διασκεδάζει...».