Ο Πρέλεβιτς στο μουσείο της ΧΑΝΘ

Ο Πρέλεβιτς στο μουσείο της ΧΑΝΘ

Χρήστος Μιχαηλίδης
Ο Πρέλεβιτς στο μουσείο της ΧΑΝΘ

bet365

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ να δημιουργήσει το δικό του μουσείο κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στο αντίστοιχο της ΧΑΝΘ.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ - οποίος την Τετάρτη (5/2) βρέθηκε στο μουσείο μπάσκετ της ΧΑΝΘ και ξεναγήθηκε στους χώρους του – δήλωσε αρχικά πως «ευχαριστώ πολύ την ΧΑΝΘ για αυτή την πρόσκληση, ευχαριστώ τον Γιωργή Μπουσβάρο και το προσωπικό της ΧΑΝΘ για την όμορφη ξενάγηση. Είχα την ευκαιρία να μάθω πράγματα που δεν γνώριζα για την ιστορία του μπάσκετ και πόσο καθοριστικό ρόλο έπαιξε η Θεσσαλονίκη στην διάδοση του αθλήματος. Όποιος ασχολείται με το μπάσκετ θα πρέπει τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο να περνάει από αυτό το Μουσείο».

Σε ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο δημιουργίας ενός μουσείου και από τον ΠΑΟΚ, ο Μπάνε Πρέλεβιτς απάντησε: «Είναι αλήθεια πώς είναι στις σκέψεις μας, δυστυχώς αυτό το διάστημα η καθημερινότητα για εμάς είναι τόσο δύσκολη που σπάνια έχουμε την δυνατότητα να σκεφτόμαστε δημιουργικά, παρόλα αυτά υπάρχει στα πλάνα μας. Μπράβο πάντως στην ΧΑΝΘ για αυτό που έφτιαξε, χρειάζονταν πολύ μεράκι και αγάπη».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα