Σφαιρόπουλος : Ευχαριστημένοι από την προσπάθεια

Στέλλα Παπαδοπούλου
Σφαιρόπουλος : Ευχαριστημένοι από την προσπάθεια
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, ενώ τόνισε πως η ομάδα του έκανε υπέρβαση παρά τον αποκλεισμό.

Ο Έλληνας τεχνικός του Πανιωνίου μίλησε για την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα: «Στα αποδυτήρια έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την προσπάθεια τους. Ήταν ένα από τα καλύτερα μας παιχνίδια την φετινή σεζόν, παρότι χάσαμε, εάν αναλογιστούμε την δυναμικότητα του αντιπάλου. Κάναμε τρομερή προσπάθεια απέναντι σε μια ομάδα, που έπαιζε στους ομίλους της Ευρωλίγκας. Μείναμε ανταγωνιστικοί για μεγαλύτερο διάστημα σε σχέση με τον αγώνα στο Βελιγράδι πριν από μια εβδομάδα.

Η κούραση, κάποια ελεύθερα σουτ, που χάσαμε και κάποια εύκολα καλάθια που δεχθήκαμε, μας κόστισαν την νίκη. Θέλαμε πολύ να νικήσουμε, προσπαθήσαμε και παλέψαμε για κάθε κατοχή και μπάλα. Είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι από την προσπάθεια.

Μπορεί σήμερα να αποκλειστήκαμε από την επόμενη φάση, αλλά κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Η εικόνα μας στο “Last 32” εκτός από το δεύτερο ημίχρονο στην Ισπανία κόντρα στην Μπιλμπάο, έδειξε ότι η ομάδα έκανε υπέρβαση. Συναγωνιζόμαστε στην δεύτερη φάση του Eurocup ομάδες με μεγαλύτερα μπάτζετ και εμβέλεια. Προσπαθήσαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε και το ίδιο θα κάνουμε μέχρι το τέλος, γιατί τέτοιοι αγώνες μας γεμίζουν εμπειρίες και μας βοηθούν να γίνουμε καλύτεροι».