ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Σφαιρόπουλος: «Ανταγωνιστικοί ως το τέλος»

Ο Πανιώνιος φιλοξενεί (29/1, 19:00) τον Ερυθρό Αστέρα για την 4η αγωνιστική του Last 32 του EuroCup και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εξήγησε πώς η ομάδα του φιλοδοξεί να πάρει την πρώτη της νίκη στην β' φάση της διοργάνωσης.

Σφαιρόπουλος: «Ανταγωνιστικοί ως το τέλος»

«Μετά από μια εβδομάδα καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ξανά τον Ερυθρό Αστέρα. Στην προηγούμενη αναμέτρηση παίξαμε σε πολύ ανταγωνιστικό επίπεδο μέχρι ενός σημείου. Εκείνα που θέλουμε στο δεύτερο ματς είναι να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στην καλή απόδοσή μας, να είμαστε ανταγωνιστικοί έως το τέλος και με την βοήθεια του κόσμου μας να πετύχουμε την πρώτη νίκη στο Last 32 του Eurocup», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Γνωρίζουμε πως το έργο μας είναι δύσκολο, αλλά με βάση την εικόνα του πρώτου αγώνα και διορθώνοντας τα λάθη μας, μπορούμε να είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε καλύτερα».

Ο Μαρκ Κάρτερ από την πλευρά των παικτών του Πανιωνίου σχολίασε πως «στον προηγούμενο αγώνα με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα, πριν από μια εβδομάδα, ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί για ένα ημίχρονο. Αύριο θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί έως το τέλος και με την βοήθεια του κόσμου μας να πετύχουμε την πρώτη νίκη στο «Last 32» του EuroCup. Για να τα καταφέρουμε πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και για τα 40’ του ματς και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας έως το τελευταίο δευτερόλεπτο».