«Δεν θα είναι εύκολο το ματς με τον Πανιώνιο»

Gazzetta team
«Δεν θα είναι εύκολο το ματς με τον Πανιώνιο»
Ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Ντέγιαν Ράντονιτς και ο Ράσκο Κάτιτς συμφώνησαν πως δεν θα έχουν εύκολο έργο με τον Πανιώνιο στο Ελληνικό.

«Αντιμετωπίσαμε τον Πανιώνιο την περασμένη εβδομάδα και μας δυσκόλεψαν πολύ, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Μπορούν να γίνουν πρόβλημα για μας, αν παίξουν έτσι και στο Ελληνικό. Εμείς θα πρέπει να παίξουμε όπως στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά για μεγαλύτερο διάστημα. Μόνο έτσι θα ελέγξουμε τον αγώνα και θα φτάσουμε σε θέση να κερδίσουμε. Το ευχάριστο είναι πως δεν αντιμετωπίζουμε κανένα αγωνιστικό πρόβλημα», ανέφερε ο Μαυροβούνιος τεχνικός.

Ο σέντερ της σερβικής ομάδας, Ράσκο Κάτιτς, είπε: «Δεν θα είναι εύκολο το ματς με τον Πανιώνιο. Μας το έδειξαν και στο πρώτο παιχνίδι και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Στο πρώτο ματς περιορίσαμε τον ΜακΚόλουμ, αλλά είμαι σίγουρος πως αυτή τη φορά θα θέλει να κάνει μία πολύ καλύτερη εμφάνιση. Αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να επιτρέψουμε να συμβεί, αν θέλουμε τη νίκη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.