Καλύτερος, αλλά όχι MVP ο ΜακΚολουμ

Φάνης Παναγιώτου
Καλύτερος, αλλά όχι MVP ο ΜακΚολουμ
Ο Έρικ ΜακΚολουμ πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση κόντρα στη Μπιλμπάο, ωστόσο η ήττα του Πανιωνίου από τους Βάσκους του στέρησε το βραβείο του MVP της δεύτερης αγωνιστικής του Last 32 του Eurocup.

Ο Αμερικανός γκαρντ μέτρησε 28 πόντους (16/18 βολές, 3/5 δίποντα, 2/4 τρίποντα), 2 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 ριμπάουντ, 1 ριμπάουντ, 1 τάπα και 12 κερδισμένα φάουλ, με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει 34 βαθμούς στο ειδικό σύστημα αξιολόγησης.

Παρά την επίδοση του αυτή ο ΜακΚολουμ δεν αναδείχθηκε MVP, καθώς ο Πανιώνιος έχασε από τη Μπιλμπάο (93-62) και το βραβείο του πολυτιμότερου της δεύτερης αγωνιστικής του Last 32 του Eurocup πήρε στον Τρέντον Μίτσαμ της Ναντέρ (νίκη με 79-84 στην έδρα της Καρσίγιακα), που είχε 28 πόντους (5/7 τρίποντα), 4 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 κλεψίματα, 5 κερδισμένα φάουλ και συνολικά 33 βαθμούς...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.