Λούκιτς: «Ο Πανιώνιος μπορεί να εκπλήξει»

Χρήστος Μιχαηλίδης
Λούκιτς: «Ο Πανιώνιος μπορεί να εκπλήξει»
Ο Ζόραν Λούκιτς, προπονητής της Νίζνι, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη της ομάδας του επί του Πανιωνίου στην πρεμιέρα της β΄ φάσης του EuroCup.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είναι πολύ σημαντική η σημερινή νίκη μας. Θέλαμε να αποδείξουμε στον εαυτό μας ότι είμαστε καλή ομάδα και ότι μπορούσαμε να επιστρέψουμε στις νίκες. Μετά την ήττα από την Λιέτουβος Ρίτας, η κατάσταση ήταν δύσκολη, γιατί χάσαμε δύο παίκτες, έναν γκαρντ και έναν ψηλό και έπρεπε να βρούμε λύσεις. Είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο που αντιδράσαμε. Μπορούμε να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο και ο Τέιλορ Ροτσέστι θα μας βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση, ανέφερε αρχικά ο Ζόραν Λούκιτς, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Ο Πανιώνιος μπορεί να εκπλήξει τους αντιπάλους του στην συνέχεια και να πετύχει εντός έδρας νίκες. Ο όμιλος μας είναι πολύ δύσκολος. Από την ομάδα μας δεν υπάρχει μεγάλη πίεση, απλά θέλουμε εμείς να αποδείξουμε στον εαυτό μας ότι μπορούμε κάθε χρόνο να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω στις τρεις διοργανώσεις, που παίρνουμε μέρος. Δεν περίμενα ότι η ομάδα μας θα τερμάτιζε πρώτη στον όμιλο μας στην πρώτη φάση. Εύχομαι τα καλύτερα στον Πανιώνιο και θα τα πούμε στο Νόβγκοροντ».

Ο Ντιζόν Τόμπσον από την πλευρά των παικτών της Νίζνι ανέφερε: Είναι πολύ σημαντική νίκη στην πρεμιέρα της δεύτερης φάσης του EuroCup. Από την εμπειρία μου γνωρίζω ότι σε φάση ομίλων είναι σημαντικό να πετύχεις μια εκτός έδρας νίκη και εμείς την κάναμε στον πρώτο αγώνα. Η νίκη προήλθε από την ομαδική προσπάθεια και θα μας βοηθήσει στην συνέχεια. Προσωπικά ως παίκτες έχουμε στόχο να προχωρήσουμε στο EuroCup, αλλά δεν έχουμε πίεση από την ομάδα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που προκριθήκαμε στον δεύτερο γύρο. Γνωρίζουμε ότι είμαστε πολύ καλή ομάδα, πολύ καλά δουλεμένη και ότι όποιος αντίπαλος μας υποτιμήσει θα το πληρώσει».

Επίσης, τόνισε πως ο «ο Ροτσέστι είναι πολύ έμπειρος παίκτης, έχει αγωνιστεί σε πολλές χώρες και σε διαφορετικά στυλ παιχνιδιού. Θα μας βοηθήσει και είναι θετικό ότι ήρθε στην ομάδα μας».