Σφαιρόπουλος: «Δεν θα είμαστε αδιάφοροι»

Gazzetta team
Σφαιρόπουλος: «Δεν θα είμαστε αδιάφοροι»
Ο Πανιώνιος έχει προκριθεί στην επόμενη φάση του Eurocup αλλά όπως τόνισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, αυτό δεν σημαίνει ότι θα παρουσιαστεί αδιάφορος με Μπίσονς Λόιμα στη Φινλανδία

«Είναι ο τελευταίος αγώνας μας για την κανονική περίοδο του Eurocup και παρότι έχουμε προκριθεί στην φάση των "32" μόνο αδιάφοροι δεν είμαστε», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Θέλουμε την νίκη για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στον όμιλο. Ξέρουμε ότι θα έχουμε δύσκολη αποστολή. Η Μπίσονς είναι πολύ δυνατή στην έδρα της, έχει πετύχει τρεις νίκες στις τέσσερις προηγούμενες εντός έδρας αναμετρήσεις της, και το κοινό της προσφέρει ένθερμη υποστήριξη».

Από την πλευρά του ο σέντερ της ομάδας, Γκι Μαρκ Μισέλ, είπε: «Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την νίκη προκειμένου να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες μας για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου. Ως συνήθως θα προσπαθήσουμε να παίξουμε δυνατά και στις δύο πλευρές του γηπέδου, καλή άμυνα, ομαδικά στην επίθεση, να παλέψουμε για κάθε ριμπάουντ και στα 40’ του αγώνα για την νίκη. Θα είναι δύσκολο ματς σε μικρό γήπεδο που γεμίζει από τους φιλάθλους της Μπίσονς».