«Ο Παναθηναϊκός παραμένει η πιο δυνατή ομάδα του ομίλου»

Γιάννης Ράμμας
«Ο Παναθηναϊκός παραμένει η πιο δυνατή ομάδα του ομίλου»

bet365

Ο Ντέιβιντ Μπλατ εξήγησε πως τα ανεπιτυχή αποτελέσματα του Παναθηναϊκού δεν είναι ικανά να τον παραπλανήσουν εν όψει 5ης αγωνιστικής του δ' ομίλου της Ευρωλίγκας (14/11, 21:05/novasports 2).

Ο 54χρονος Αμερικανοϊσραηλινός προπονητής μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ απέναντι στον Παναθηναϊκό στη Nokia Arena και τόνισε πως «είναι σημαντική για την εξέλιξη στον όμιλο, αλλά κι επειδή ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα με μοναδική και πλούσια ιστορία», ενώ πρόσθεσε πως «οι εντός έδρας αναμετρήσεις είναι πολύ σημαντικές. Γνωρίζουμε ποια ομάδα θα αντιμετωπίσουμε, διαθέτει πολλά όπλα και πλούσια ιστορία. Είναι δυνατή, διαθέτει βάθος κι εμπειρία. Πρόκειται για μία σημαντική αναμέτρηση γι' αμφότερες τις ομάδες».

«Δεν έχω καμία αμφιβολία πως ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί εδώ για να παλέψει και δεν έχω καμία αμφιβολία πως θα προκριθεί. Αν πριν απ' την έναρξη της διοργάνωσης με ρωτούσατε ποια είναι πιο δυνατή ομάδα του ομίλου, θα σας απαντούσα πως είναι ο Παναθηναϊκός κι εξακολουθώ να το νομίζω. Σας υπενθυμίζω πως ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδος σε βάρος του Πρωταθλητή Ευρώπης» πρόσθεσε.

Ο προπονητής της «ομάδος του λαού» αναφέρθηκε και στον Σοφοκλή Σχορτσανίτη, ο οποίος επέστρεψε στο Τελ Αβίβ έπειτα το περσινό πέρασμά του απ' τον Παναθηναϊκό, εξηγώντας πως «δεν τον βλέπω τόσο ως πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, αλλά ως νυν παίκτη της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ανήκει στους παίκτες μου, φορά την κίτρινη φανέλα και νομίζω πως αποδίδει καλά μέχρι στιγμής».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα