Διαμαντίδης: «Παίζουμε μπάσκετ για τον κόσμο» (vid)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διαμαντίδης: «Παίζουμε μπάσκετ για τον κόσμο» (vid)

Διαμαντίδης: «Παίζουμε μπάσκετ για τον κόσμο» (vid)
Ο Κοριος
«3D» σε άλλο... επίπεδο!

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης βρέθηκε την Τρίτη (24/9) στη Μαδρίτη για την παρουσίαση του NBA2K14 και μοιράστηκε τις εντυπώσεις που αποκόμισε από το ηλεκτρονικό παιχνίδι.   

Παράλληλα, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού σημείωσε την ώθηση που δίνουν οι φίλοι της ομάδας του στο «τριφύλλι», ενώ αναφέρθηκε και στην Ευρωλίγκα της νέας σεζόν. Επίσης, ο Δημήτρης Διαμαντίδης τόνισε πως ελπίζει οι φίλαθλοι να χαρούν το νέο παιχνίδι, όσο και το μπάσκετ στο γήπεδο.  

Αναλυτικά η συνέντευξη του Δημήτρη Διαμαντίδη

-Υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου της Ευρωλίγκας να πλησιάζει. Η Ευρωλίγκα γίνεται πιο ενδιαφέρουσα και δυνατή. Τι μπορούν να περιμένουν οι φίλαθλοι από τη φετινή διοργάνωση;

«Όπως είπατε, η Ευρωλίγκα γίνεται πιο δυνατή και οι ομάδες που συμμετέχουν σε αυτή είναι πολύ καλές. Είναι διοργάνωση υψηλού επιπέδου με πολύ καλούς παίκτες και προπονητές και πιστεύω ότι οι φίλαθλοι θα απολαύσουν τους αγώνες και θα μας δώσουν και πάλι δύναμη και ενέργεια. Σε ό,τι αφορά τη δική μας ομάδα, αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε για μία ακόμη χρονιά το καλύτερο δυνατό».

 

-Μιλώντας για φιλάθλους, οι φίλοι του Παναθηναϊκού είναι από τους πλέον πιστούς στην Ευρωλίγκα. Πόσο σημαντικοί είναι για εσάς;

«Είναι πολύ σημαντικοί! Μας δίνουν μεγάλη ενέργεια και διάθεση να παίξουμε με την καρδιά μας. Δεν θα μπορέσουν να είναι δίπλα μας σε δύο αγώνες στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου και αυτό είναι άσχημο για εμάς. Αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Θα είναι δύσκολο πάντως. Παίζουμε μπάσκετ για αυτούς που έρχονται να μας δουν. Οπότε ελπίζω ότι φέτος οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα έρθουν να μας δουν και να απολαύσουν το μπάσκετ».

-Πόσο πιστεύεις ότι θα απολαύσουν οι φίλαθλοι το νέο NBA2K14 με παίκτες της Ευρωλίγκας;

«Για να είμαι ειλικρινής δεν μπορώ να πω από προσωπική εμπειρία τη διαφορά, γιατί πραγματικά δεν έχω καλή σχέση με τα video games ή  τους υπολογιστές γενικότερα. Παρόλα αυτά, από ότι είδα σήμερα εδώ, πιστεύω ότι όσοι αγαπούν το μπάσκετ θα ευχαριστηθούν το παιχνίδι, γιατί οι παίκτες είναι πραγματικά σαν αληθινοί. Ελπίζω ότι φίλοι του μπάσκετ, θα μαζεύονται και θα απολαμβάνουν και αυτό το παιχνίδι, εκτός από το μπάσκετ που παίζεται στο παρκέ».

Diamantidis, Presentation - NBA2k14

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Βασικές γνώσεις για την αντιμετώπιση του Κορονοϊού

Best of internet