Πέτγουεϊ: «Έχουμε τα φόντα να φτάσουμε ψηλά»

Πέτγουεϊ: «Έχουμε τα φόντα να φτάσουμε ψηλά»

Αντώνης Κατσίκης
Πέτγουεϊ: «Έχουμε τα φόντα να φτάσουμε ψηλά»
Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ εξήγησε πως είναι ακόμη νωρίς να μιλήσει για τους στόχους του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν, αλλά παραδέχτηκε πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν όλα τα φόντα να φτάσουν ψηλά.

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ εξήγησε πως είναι ακόμη νωρίς για να μιλήσει για τους στόχους του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν, αλλά παραδέχτηκε πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν όλα τα φόντα να φτάσουν ψηλά. Ο Αμερικανός φόργουορντ των Πειραιωτών μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσει και την πορεία της προετοιμασίας έως τώρα. «Όλα είναι καλά μέχρι στιγμής. Βρισκόμαστε μόλις στο ξεκίνημα και αυτό που θέλουμε είναι να βρούμε τη φόρμα μας, δουλεύουμε στη φυσική κατάσταση αυτή την περίοδο και προσπαθούμε να μάθουμε ο ένας τον άλλον. Όλα πηγαίνουν πολύ καλά».

Για τους στόχους της νέας σεζόν ο αριστερόχειρας φόργουορντ δήλωσε πως «είναι πολύ νωρίς να θέσουμε τους στόχους της ομάδας. Αυτή τη στιγμή είναι αρχή της προετοιμασίας, οι νέοι παίκτες προσπαθούμε να μπούμε στο κλίμα, πολλοί παίκτες απουσιάζουν αυτή τη στιγμή, οπότε είναι δύσκολο να μιλήσουμε για στόχους από τώρα. Όταν έρθουν και οι υπόλοιποι και βρεθούμε όλοι μαζί, τότε σίγουρα θα έχουμε να πούμε πολλά περισσότερα. Σίγουρα η ομάδα έχει όλα τα φόντα να φτάσει ψηλά. Αυτό που θέλουμε είναι να βρούμε γρήγορα χημεία και στη συνέχεια να τα δίνουμε όλα στο παρκέ για να φτάσουμε ψηλά».

Από τη μεριά του ο Γιάννης Παπαπέτρου είπε πως «είναι διαφορετικό το συναίσθημα να κάνεις προπονήσεις από το κολέγιο σε μια επαγγελματική ομάδα. Υπάρχουν υψηλές προσδοκίες. Μπορώ να πω ότι έχουν αλλάξει η ζωή και η καριέρα μου. Δουλεύω σε πιο επαγγελματικό επίπεδο, η προετοιμασία πάει πολύ καλά, θα δουλέψουμε σκληρά στο Καρπενήσι με στόχο να δέσουμε ως ομάδα. Από τα λίγα που έχω ζήσει μέχρι στιγμής νιώθω δικαιωμένος για την επιλογή μου, θα κάνω ό,τι μου ζητηθεί για να βοηθήσω. Δεν είναι ώρα για μεγάλα λόγια, πάμε μέρα-μέρα, με στόχο να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει»

Ο Δημήτρης Αγραβάνης μίλησε και αυτός για τη νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του. «Η προετοιμασία πάει πολύ καλά. Είναι πολύ σκληρή σε σχέση με αυτές που έχω κάνει στην καριέρα μου. Θέλουμε πολύ δουλειά για να γίνουμε ομάδα γιατί υπάρχουν αρκετά νέα παιδιά που αγωνίζονται για πρώτη φορά στο υψηλότερο επίπεδο ενώ λείπουν και οι διεθνείς.

Για τους στόχους του, ο 19χρονος φόργουορντ είπε πως «θέλω να βοηθήσω από τη μεριά μου την ομάδα, είναι πολύ ευχάριστο το ότι βρίσκομαι στον Πρωταθλητή Ευρώπης, χρειάζομαι πολύ δουλειά για να ολοκληρωθώ ως παίκτης, αλλά νομίζω ότι δεν υπήρχε καλύτερο μέρος για να δουλέψω και να το καταφέρω αυτό. Η παρουσία τόσων μεγάλων και έμπειρων παικτών θα παίξει μεγάλο ρόλο στην καριέρα μου και την προσωπική μου βελτίωση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα