Κρις Πολ, ο νέος πρόεδρος!

Φάνης Παναγιώτου
Κρις Πολ, ο νέος πρόεδρος!

bet365

Τη θέση του προέδρου των παικτών του NBA κατέχει πλέον ο All Star γκαρντ των Λος Άντζελες Κλίπερς, Κρις Πολ.

Ο 28χρονος γκαρντ θα αναλάβει το αξίωμα που μέχρι πρότινος είχε ο Ντέρεκ Φίσερ. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική θέση, με τα μέσα ενημέρωσης στην άλλη μεριά του Ατλαντικού να αναφέρουν για τον Κρις Πολ: «Ένα από τα πιο θετικά χαρακτηριστικά του Πολ στο παρκέ είναι η ικανότητα του να κάνει τους συμπαίκτες του καλύτερους. Αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και στην ένωση παικτών».

Από την μεριά του, ο ίδιος ο Κρις Πολ είπε: «Δεν έχει να κάνει με το ποιος είναι ο πρόεδρος ή ο αντιπρόεδρος. Αυτό είναι κάτι που αφορά όλους τους παίκτες. Η συγκεκριμένη θέση ήταν κάτι που είδα ως μια πρόκληση για εμένα και ξέρω καλά πως μπορώ να τα καταφέρω. Είναι μια σπουδαία ευκαιρία, σε μια θέση που είναι γεμάτη ευθύνες, αλλά αισθάνομαι πολύ τυχερός που βρίσκομαι εδώ και θα συνεργαστώ με τα συγκεκριμένα άτομα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα