Ζήσης: «Να μπουν οι βάσεις για κάτι πολύ καλό» (vid)

Ζήσης: «Να μπουν οι βάσεις για κάτι πολύ καλό» (vid)

Αντώνης Κατσίκης
Ζήσης: «Να μπουν οι βάσεις για κάτι πολύ καλό» (vid)

bet365

Ο Νίκος Ζήσης είναι από τις παλιές καραβάνες της Εθνικής και αφού δήλωσε περήφανος για τη νέα προσπάθεια που ξεκινά η «γαλανόλευκη», έδωσε το σύνθημα.

«Το έγραψα και στο twitter. Και για εμένα, αλλά και για όλα τα παιδιά που είναι παρόντες είναι μεγάλη τιμή που βρισκόμαστε εδώ. Ξεκινάμε μια καινούργια προσπάθεια. Πιστεύω ότι έχουμε δυνατότητες να κάνουμε κάτι πάρα πολύ καλό. Ξεκινάμε το στάδιο της προετοιμασίας με έναν νέο προπονητή και αρκετά νέα παιδιά. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε γεροί να δουλέψουμε σωστά. Φέτος σε αντίθεση με πέρυσι έχουμε όλο τον χρόνο μπροστά μας να δουλέψουμε σωστά, να μπουν οι σωστές βάσεις για να πάμε όσο το δυνατόν ψηλότερα» δήλωσε αρχικά ο γκαρντ της Ούνικς Καζάν.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους στόχους της ομάδας που βρίσκεται μεταξύ των φαβορί για το μετάλλιο. «Πιστεύω το ότι μας κατατάσσουν ανάμεσα στα φαβορί έχει να κάνει και με το ρόστερ, αλλά και με το μέταλλο που έχει αυτή η ομάδα. Τα τελευταία χρόνια είχαμε διαφόρων ειδών ατυχίες, πέρυσι για παράδειγμα δεν κάναμε σχεδόν προπόνηση μαζί, πρόπερσι είχαμε πολλές απουσίες. Φέτος έχουμε και τον χρόνο και το ρόστερ για να δουλέψουμε σωστά. Βέβαια μερικές φορές δεν είναι καλό να ακούγεται ότι είσαι το μεγάλο φαβορί. Σίγουρα υπάρχουν κι άλλες δυνατές ομάδες. Το σημαντικό είναι να γίνουμε ομάδα και πιστεύω ότι θα το κάνουμε μέσα από προπόνηση, πολλά φιλικά και όταν θα έρθει η ώρα θα είμαστε έτοιμοι. Άλλωστε το Ευρωμπάσκετ είναι πολύ μακρύ τουρνουά. Μπορείς να φορμαριστείς ακόμη και κατά την διάρκεια του τουρνουά. Είναι πολύ σημαντικό να πάρεις τα παιχνίδια που πρέπει να πάρεις και να προχωράς».

 

Τελευταία Νέα