«Ζούμε για τον Παναθηναϊκό»

«Ζούμε για τον Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
«Ζούμε για τον Παναθηναϊκό»

bet365

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ενημέρωσε πως το ρόστερ, μετά και τη συμφωνία με Ματσιούλις, «έκλεισε» και έδωσε ραντεβού με τον κόσμο των «πρασίνων» στο ΟΑΚΑ.

Μετά και την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Γιόνας Ματσιούλις για τα επόμενα δύο χρόνια, ο πρόεδρος των έξι φορές Πρωταθλητών Ευρώπης, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, δήλωσε πως το ρόστερ της ομάδας «έκλεισε» και κάλεσε τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό του Αργύρη Πεδουλάκη και των παικτών.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλος στο paobc.gr:

«Μετά την αίσια όσο κι επιθυμητή κατάληξη στο θέμα του Γιόνας Ματσιούλις, ο οποίος θα παραμείνει στην ομάδα μας για τα επόμενα δύο χρόνια κι ενώ βρισκόμαστε εν αναμονή του letter of clearance του Κινέζου αθλητή, Πινγκ Σανγκ, ολοκληρώνουμε τις κινήσεις μας στη μεταγραφική περίοδο.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκανε το καθήκον της ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες του προπονητή τόσο στις ανανεώσεις όσο και στις μεταγραφές αθλητών. Δώσαμε προτεραιότητα στην τόνωση του Ελληνικού στοιχείου, καθώς στον Παναθηναϊκό υπέγραψαν τέσσερις εν ενεργεία διεθνείς. Το είχαμε προαναγγείλει και φυσικά υλοποιήθηκε το συγκεκριμένο πλάνο.

Γνωρίζουν όλοι ότι η επένδυση σε σκληρές οικονομικά εποχές δεν είναι εύκολη υπόθεση. Εμείς το τολμήσαμε στο μέτρο του δυνατού, αποφεύγοντας τις προκλήσεις και τις μεγάλες κουβέντες έχοντας όμως ως αφετηρία την αγάπη μας για τον Παναθηναϊκό, το υψηλό κίνητρο ώστε να συνεχιστούν οι επιτυχίες αλλά και το σεβασμό απέναντι στον κόσμο. Οφείλω όμως να επισημάνω και το εξής:

Όλοι ζούμε ΓΙΑ τον Παναθηναϊκό και ΟΧΙ από τον Παναθηναϊκό. Ο καθένας συνεισφέρει ανάλογα με το ρόλο του και η διαδικασία αυτή συνθέτει μια αλυσίδα που πρέπει να είναι πανίσχυρη.

Η ενίσχυση του Παναθηναϊκού αποτελεί υποχρέωση όλων μας ανεξαιρέτως. Πιστεύω λοιπόν ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας και με τη σειρά του θα επενδύσει σ’ αυτή αγοράζοντας κάρτες διαρκείας. Η δική του υλική και ψυχική επένδυση είναι εξίσου σημαντική κι αποτελεί φυσιολογική συνέχεια της προσπάθειας της διοίκησης.

Σας περιμένουμε όλους στο ΟΑΚΑ»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα