Ντάνστον: «Μου φαίνεται απίστευτο!» (pics-vids)

Ντάνστον: «Μου φαίνεται απίστευτο!» (pics-vids)

Αντώνης Κατσίκης
Ντάνστον: «Μου φαίνεται απίστευτο!» (pics-vids)
Μετά από πολύωρη ταλαιπωρία ο Μπράιαντ Ντάνστον έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για λογαριασμό του Ολυμπιακού και το gazzetta.gr βρέθηκε στο αεροδρόμιο.

Ο 27χρονος Αμερικανός φόργουορντ αναμενόταν στην χώρα μας το μεσημέρι της Δευτέρας (15/07), ωστόσο υπήρξε πρόβλημα με την πτήση του από τη Νέα Υόρκη κι έτσι έχασε την ανταπόκριση από την Κωνσταντινούπολη.

Tο νέο απόκτημα των «ερυθρόλευκων» πήρε την επόμενη πτήση για Αθήνα κι έφτασε στο αεροδρόμιο γύρω στις 9μ.μ..

Ο Ντάνστον δεν έιχε μαζί του πολλές αποσκευές, αφού θα επιστρέψει στη Νέα Υόρκη την Τετάρτη (17/07). Μάλιστα, πρόκειται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις την Τρίτη (16/07) και θα έρθει ξανά στην χώρα μας τον Αύγουστο για την προετοιμασία του Ολυμπιακού.

«Χαρούμενος κι ενθουσιασμένος!»

Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει πως θα παίξει για τον Ολυμπιακό: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, είμαι ενθουσιασμένος. Μου φαίνεται απίστευτο ότι έχω έρθει στον Ολυμπιακό, καθώς παρακολουθούσα από την τηλεόραση τους αγώνες της ομάδας στην Ευρωλίγκα και έλεγα μακάρι να παίξω εκεί. Και να που είμαι εδώ τώρα».

... για το αν είναι έτοιμος να τον βοηθήσει για την τρίτη σερί Ευρωλίγκα: «Δεν μπορείς να πεις ότι είναι εύκολο αυτό, αλλά σίγουρα μπορώ να πω ότι θα κάνω ότι περνάει από χέρι μου να τα καταφέρουμε».

Όσο για το πρώτο πέρασμά του από την Ελλάδα και τον Άρη: «Δεν μπορώ να πω ότι ολοκληρώθηκε όπως θα ήθελα, αλλά σε γενικές γραμμές έχω καλές αναμνήσεις από εκείνο το πέρασμα χαίρομαι που επέστρεψα για λογαριασμό του Ολυμπιακού και είμαι έτοιμος να τα δώσω όλα στο παρκέ».

... για το πόσο έτοιμος νιώθει, ώστε να αντικαταστήσει τον Χάινς: «Δεν είναι εύκολο αυτό, ο Κάιλ είναι εξαιρετικός παίκτης ένας εξαιρετικός άνθρωπος, του μίλησα και του ευχήθηκα καλή συνέχεια στην καριέρα του. Θα προσπαθήσω να κάνω όσο καλύτερα γίνεται τη δουλειά»

Τέλος για το πιο δύσκολο κομμάτι για αυτόν ερχόμενος στον Ολυμπιακό: «Το πιο δύσκολο είναι να μάθεις το παιχνίδι των συμπαικτών σου, από τη στιγμή που μπαίνεις στο παρκέ κάθε μέρα θα είναι όλο και πιο εύκολο. Θεωρώ όσο θα περνάει το διάστημα και οι προπονήσεις θα προσαρμόζομαι και πιο γρήγορα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα