Ο ΠΑΟ θέλει Καλάθη, η Λοκομοτίβ 1 εκ. ευρώ!

Ο ΠΑΟ θέλει Καλάθη, η Λοκομοτίβ 1 εκ. ευρώ!

Γιάννης Ράμμας
Ο ΠΑΟ θέλει Καλάθη, η Λοκομοτίβ 1 εκ. ευρώ!

bet365

Ο Παναθηναϊκός εξετάζει πώς θα καταφέρει να πάρει πίσω τον Νικ Καλάθη, παρότι η Λοκομοτίβ Κούμπαν ζητάει σε buy-out σχεδόν την αξία του συμβολαίου του!

Ο ομογενής γκαρντ αποχώρησε το καλοκαίρι του 2012 με προορισμό το μακρινό Κράσνονταρ της Ρωσίας, αλλά σχεδόν ποτέ δεν έπαψε να απασχολεί τον Παναθηναϊκό. Ένα χρόνο αργότερα η Κ.Α.Ε. δείχνει διατεθειμένη να κάνει ό,τι περνά απ' το χέρι της προκειμένου να τον ξαναντύσει στα πράσινα!

Η υπόθεση μόνο εύκολη δε φαντάζει, αφού, πέραν της επιθυμίας τού 24χρονου γκαρντ να κάνει το άλμα στο ΝΒΑ, η ομάδα του αξιώνει €1.000.000 για την αποδέσμευσή του, όσο περίπου είναι σε αξία κι ο δεύτερος και τελευταίος χρόνος του συμβολαίου του!

Ο ίδιος δε θα έλεγε «όχι» στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα και δη στην πρώην ομάδα του, αλλά τον τελευταίο λόγο δεν τον έχει ούτε εκείνος ούτε ο Παναθηναϊκός. Εκτός κι αν η ρωσική ομάδα χαμηλώσει τις οικονομικές απαιτήσεις της και δώσει... ασίστ, αφού οι Μάβερικς, οι οποίοι έχουν τα δικαιώματά του, φαίνεται να διευκόλυναν κάπως την υπόθεση, προσφέροντας θέση PG στον Γκαλ Μέκελ της Μακάμπι Χάιφα δίπλα στον Σέιν Λάρκιν (Νο.18 στο draft του 2013), με τον οποίο θα παλέψει για να μπει στο ρόστερ.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα