Στην ΤΣΣΚΑ κι «επισήμως» ο Χάινς!

Στην ΤΣΣΚΑ κι «επισήμως» ο Χάινς!

Γιάννης Ράμμας
Στην ΤΣΣΚΑ κι «επισήμως» ο Χάινς!

bet365

Ο Κάιλ Χάινς οριστικά στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αφού το βράδυ της Πέμπτης ενημέρωσε και τον Ολυμπιακό ότι αποδέχτηκε τη «βασιλική» πρόταση του συλλόγου της Ρωσίας!

Ο 26χρονος Αμερικανός σέντερ χρειάστηκε αρκετές ημέρες μέχρι να σχηματίσει την τελική απόφασή του, αλλά πλέον είναι οριστική και... ρωσική. Ο παίκτης είπε το «ναι» στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας κι η επιστροφή απ' την πατρίδα του στην Ευρώπη θα τον βρει όχι στον Πειραιά, αλλά στη ρωσική πρωτεύουσα. Μάλιστα, για τον λόγο αυτό το βράδυ της Πέμπτης μίλησε με τους ανθρώπους των Πρωταθλητών Ευρώπης, ανακοινώνοντας ότι αλλάζει φανέλα!

Η πρόταση του Ολυμπιακού ανερχόταν στα $2.000.000 για 2ετή ανανεώση κι αυτή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα αρχίσει απ' τα $2.500.000 μέχρι το 2015, αφού δεν συμπεριλαμβάνονται τα bonuses.

Τόσο η πλευρά του ίδιου όσο κι αυτή της «ομάδος του στρατού» δεν έχουν προχωρήσει σε επίσημες τοποθετήσεις, αλλά ο μέχρι πρότινος εκπρόσωπός του, Γιώργος Δημητρόπουλος, του έστειλε μέσω Twitter το εξής μήνυμα: «Συγχαρητήρια @SirHines / άξιζες μία μεγάλη συμφωνία / έχεις υπάρξει φανταστικός εδώ, ήταν χαρά μου να έχω δουλέψει με ένα άτομο κι έναν παίκτη σαν εσένα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα