Βινίτσκι: «Δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο»

Αντώνης Κατσίκης
Βινίτσκι: «Δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο»

bet365

Η Πολωνία ηττήθηκε από την Εθνική μας με 61-46 στον πρώτο τελικό των προκριματικών, αλλά ο προπονητής της, Γιάτσεκ Βινίτσκι, δεν χάνει την αισιοδοξία του.

«Θεωρώ πως για μεγάλο χρονικό διάστημα μείναμε στη διεκδίκηση της νίκης. Παρά το ότι βρεθήκαμε να χάνουμε ακόμη και με 16 πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο, επιστρέψαμε στο ματς και είχαμε την ευκαιρία να πάμε με μια καλή διαφορά στην Πολωνία. Δεν τα καταφέραμε, όμως, γιατί χάσαμε τη συγκέντρωση μας. Η Ελλάδα πήρε μια σπουδαία διαφορά τώρα και έχει το προβάδισμα. Τίποτα δεν έχει κριθεί, αλλά σίγουρα δεν θα είναι εύκολο να ανατρέψουμε την κατάσταση», δήλωσε ο Πολωνός κόουτς.

Από τη μεριά της η Αγκιένσκα Σζοτ-Χεϊμέι είπε πως «κατάφεραν να κερδίσουν επειδή έπαιξαν σπουδαία άμυνα. Δεν μπορέσαμε να βρούμε ποτέ ρυθμό στο παιχνίδι αφού μέσω της άμυνας τους κατάφεραν να μας βγάλουν από τον ρυθμό μας. Τώρα, όμως, πρέπει να δούμε πως θα ανατρέψουμε την κατάσταση. Και στον ημιτελικό χρειάστηκε να ανατρέψουμε την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί στο πρώτο παιχνίδι, οπότε ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα