«Ναυάγησε» ξανά του Ρίβερς στους Κλίπερς

Φάνης Παναγιώτου
«Ναυάγησε» ξανά του Ρίβερς στους Κλίπερς

bet365

Καμία κατάληξη δεν είχαν ξανά οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους Κλίπερς και τους Σέλτικς για την ανταλλαγή του Ντοκ Ρίβερς.

Ο Ντάνι Έιντζ (εκπρόσωπος των Σέλτικς) έχει υπερβολικές απαιτήσεις από τους Κλίπερς για να παραχωρήσει τον πολύπειρο τεχνικό, σύμφωνα τουλάχιστον με τα όσα υποστηρίζει η πλευρά της ομάδας του Λος Άντζελες. Η εξέλιξη αυτή έβαλε οριστικό τέλος στην υπόθεση του Ντοκ Ρίβερς για τους Κλίπερς, χωρίς όμως αυτό να συνεπάγεται πως ο τελευταίος θα παραμείνει στους Σέλτικς, καθώς οι σχέσεις του πλέον με την ομάδα της Βοστώνης δεν είναι και οι καλύτερες...

Το ίδιο ισχύει και για τον Κρις Πολ, ο οποίος μετά το «ναυάγιο» που είχαν οι διαπραγματεύσεις για τον Ντοκ Ρίβερς, είναι αρκετά πιθανό πλέον να αποχωρήσει από τους Κλίπερς, σύμφωνα με τα όσα μεταφέρουν από την άλλη μεριά του Ατλαντικού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα