To (αποχαιρετιστήριο) πάρτι της ζωής τους! (vid & pics)

To (αποχαιρετιστήριο) πάρτι της ζωής τους! (vid & pics)

Γιάννης Ράμμας
To (αποχαιρετιστήριο) πάρτι της ζωής τους! (vid & pics)

bet365

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε το 2013 με... double φιέστα και τον Κώστα Τσαρτσαρή μετά συγκίνησης! Αποθέωση από 17.000 κόσμου.

Η φιέστα του Παναθηναϊκού για το double της αγωνιστικής περιόδου 2012-13 τα είχε όλα: Κοσμοσυρροή στο Ο.Α.Κ.Α. από 17.000 κόσμου, ενίσχυση του Ερασιτέχνη μέσω των εσόδων απ' τις πωλήσεις των εισιτηρίων (σ.σ. τιμή €3), απάντηση του πρώην μεγαλομετόχου της Κ.Α.Ε., Θανάση Γιαννακόπουλου, στον συνιδιοκτήτη και πρόεδρο της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός, Παναγιώτη Αγγελόπουλο, αγωνιστικό εμφύλιο με... διαγωνισμό καρφωμάτων και τριπόντων ακόμη κι απ' τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη, αποθέωση για προπονητές και παίκτες κι ένα μεγάλο «αντίο» σε έναν εξίσου μεγάλο!

Έχοντας συμπληρώσει 11 χρόνια παρουσίας στην ομάδα και 16 χρόνια επαγγελματικής καριέρας, ο 34χρονος Κώστας Τσαρτσαρής βρέθηκε στο παρκέ για τελευταία φορά ως παίκτης. Το ταξίδι στο χρόνο μέσω ενός video υπό τους ήχους του Hall of Fame των The Script feat. will.i.am τον συνόδευσε κατά την αποχώρησή του απ' τα παρκέ, υπό το βλέμμα της συζύγου του, η οποία ήταν στις πρώτες σειρές με τη φανέλα του με το #12.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ για την τιμή τη σημερινή. Περάσαμε 11 καταπληκτικά χρόνια, με πολλές χαρές και λιγότερες λύπες. Ευχαριστώ για τη στήριξη την προσωπική, αλλά περισσότερο για τη στήριξη την ομαδική. Αυτή η ομάδα είναι το καμάρι της Παναθηναϊκής οικογένειας και πρέπει να τη στηρίζουμε παντα! Ευχαριστώ πάρα πολύ. Θα είσαστε πάντα η οικογένειά μου!» είπε εν μέσω συγκίνησης, απευθυνόμενος προς τον κόσμο, ο οποίος τον αντάμειψε με το πιο ζεστό χειροκρότημά του.

Ακολούθησε η απονομή του τροπαίου της Α1 στον αρχηγό Δημήτρη Διαμαντίδη (σ.σ. το σήκωσε μαζί με τον μεγαλομέτοχο και πρόεδρο της Κ.Α.Ε., Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αλλά και με την κόρη του Θανάση Γιαννακόπουλου, Κατερίνα) για την κατάκτηση του 33ου Πρωταθλήματος Ελλάδος στην Ιστορία της ομάδος (σ.σ. δίπλα υπήρχε κι αυτό του Κυπέλλου Ελλάδος 2013), η οποία έβαλε... φωτιά στις εξέδρες, καθότι σε βάρος του Ολυμπιακού και μάλιστα με 0-3, πριν έρθει κι η ώρα για τον απαραίτητο γύρο του θριάμβου.

Η συνέχεια στο Frangelico!

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα