«Προτεραιότητα έχει ο Ολυμπιακός»

«Προτεραιότητα έχει ο Ολυμπιακός»

Gazzetta team
«Προτεραιότητα έχει ο Ολυμπιακός»
Ο Κάιλ Χάινς μίλησε για τον Βασίλη Σπανούλη τον οποίο χαρακτήρισε... φαινόμενο και παράλληλα αναφέρθηκε στο μέλλον, υπογραμμίζοντας πως «προτεραιότητα έχει ο Ολυμπιακός».

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Κάιλ Χάινς στο «Men's Health»:

Για τον Βασίλη Σπανούλη: «Ο Βασίλης είναι ο καλύτερος συμπαίκτης που είχα ποτέ μου, με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο. Είμαι πολύ τυχερός που παίζω μαζί του. Και ξέρεις κάτι; Ο Μπίλι δεν είναι κορυφαίος μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και ως προσωπικότητα. Είναι τρομακτικός ο τρόπος με τον οποίο δουλεύει, ο τρόπος που μιλάει σε εμάς πριν και μεςτά τα παιχνίδια και ο τρόπος που προετοιμάζεται πριν από τα μεγάλα ματς. Ο τύπος είναι φαινόμενο».

Για το συμβόλαιο του: «Προτεραιότητα έχει ο Ολυμπιακός. Λατρεύω την ομάδα, λατρεύω τους συμπαίκτες μου, λατρεύω τη χώρα. Ειδικά η Γλυφάδα είναι ένας πραγματικός παράδεισος».

Για τα δύο ευρωπαϊκά του Ολυμπιακού: «Η περυσινή χρονιά ήταν ασύλληπτη. Δεν μας περίμενε κανείς. Σχεδόν ούτε κι εμείς οι ίδιοι. Απίστευτο κατόρθωμα. Η φετινή, όμως, είναι πιο γλυκιά. Πετύχαμε μεγάλες νίκες απέναντι σε σπουδαίους αντιπάλους και μεγάλες διαφορές. Δεν δώσαμε περιθώρια αμφισβήτησης κι αυτό έχει μεγαλύτερη αξία, αφού όλοι ήταν πιο κουμπωμένοι από τη στιγμή που αντιμετώπιζαν τον πρωταθλητή Ευρώπης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα