«Ομάδα-μύθος ο Παναθηναϊκός» (pics)

«Ομάδα-μύθος ο Παναθηναϊκός» (pics)

Gazzetta team
«Ομάδα-μύθος ο Παναθηναϊκός» (pics)

bet365

Έτοιμος να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό όπως του ζητηθεί για να κατακτήσει η ομάδα το πρωτάθλημα δήλωσε κατά την άφιξη του στην Ελλάδα το νέο μεταγραφικό απόκτημα των έξι φορές Πρωταθλητών Ευρώπης, Ρίτσαρντ Τόμας Γκουίν.


Ο Αμερικανός φόργουορντ βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής (19/5) στη χώρα μας. Ο Γκουίν έφτασε στο Ελ. Βενιζέλος στις 23:10 με πτήση από την Ουκρανία και γύρω στις 23:30 έκανε την εμφάνιση του στην αίθουσα αφίξεων.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που μου δόθηκε η ευκαιρία να έρθω να παίξω στον Παναθηναϊκό σε ένα πρωτάθλημα πολύ καλύτερο από αυτό που αγωνιζόμουνα στην Ουκρανία. Δεν έχω μιλήσει με πολλούς ανθρώπους να μου πουν για τον Παναθηναϊκό, μου αρκούν αυτά που ξέρω.

Είναι μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Είναι μια ομάδα – μύθος, όλα τα χρόνια παίρνει συνέχεια το πρωτάθλημα εκτός από κάποιες εξαιρέσεις» είπε αρχικά ο Γκουίν, ο οποίος στη συνέχεια τόνισε πως «ήρθα στον Παναθηναϊκό για να τον βοήθησω πίσω από τη γραμμή του τρίποντου και να κάνω ό,τι χρειαστεί για να πάρουμε το πρωτάθλημα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα