Με βάθος & εμπειρία η Μπούργος

Book-nomikarios Book-nomikarios
Με βάθος & εμπειρία η Μπούργος

bet365

Ο Βook-nomikarios θέλει να συνεχίσει το σερί νικών του και στο Gazzetta και μας προτρέπει να ποντάρουμε στον τελικό του BCL.
ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ - ΜΠΟΥΡΓΟΣ

Η Καρσίγιακα του Ufuk Sarica κατάφερε να φτάσει στον τελικό του BCL. Aυτή είναι η 2η θητεία του στον πάγκο της ομάδας, στην οποία υπήρξε και παίχτης. Έχει τον διεθνή Γάλλο Amath M'Baye ως σούπερ σταρ που στα 31 του κάνει ό,τι δεν έκανε 3 έτη στην Ιταλία, τον 33άχρονο Sek Henry που έχει παίξει... παντού, τον 30άχρονοι πλέι μέικερ Tony Taylor που είχε ανακαληφθεί στην Πολωνία και έχει ταβάνι αξίας, τον 32άχρονο ημίψηλο Raymar Morgan που ήταν την προηγούμενη διετία στην Ούνικς, τον 31άχρονο κοσμογυρισμένο D. J. Kennedy και μετά μένουν κυρίως οι Τούρκοι Birsen που δεν έπιασε ποτέ σε Φενέρ και Εφές και τον βετεράνο 34άχρονο σέντερ Erden που στα νιάτα του είχε πάει και στο ΝΒΑ. Άλλο βάθος δεν διαθέτει στον πάγκο της. Είναι λύσεις β' διαλογής.

Η Μπούργος του 52άχρονο κόουτς Joan Peñarroya που τον μάθαμε κυρίως στην Ανδόρρα, στηρίζεται επίσης σε ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ παίχτες. Ο γκαρντ McFadden που κάποτε οργίαζε σε Κύπρο αλλά και σε ΜΗ τοπ ελληνικές ομάδες, πλέον στα 33 του είναι ένας καταξιωμένος σκόρερ με καλά συμβόλαια, ο 30άχρονος σέντερ Dejan Kravić είναι πολύ καλύτερος απ' τον παίχτη που θυμόμαστε σε Πανιώνιο και Ρέθυμνο, ο 31άχρονος φόργουορντ Ken Horton επίσης έγινε γνωστός στην Κύπρο, αλλά μετά είχε λαμπρή πορεία σε Γερμανία και Ιταλία, ο 39άχρονος πλέι μέικερ με πάνω από 100 συμμετοχές στην Ευρωλίγκα Omar Cook παραμένει λύση πολυτελείας για BCL, το αυτό ισχύει και για τον 34άχρονο πλέι μέικερ Alex Renfroe με σπουδαία καριέρα σε Μπασκόνια, Μπαρτσελόνα, Άλμπα Βερολίνου, Μπάγερν Μονάχου κ.α., τον έμπειρο 31άχρονο Βραζιλιάνο διεθνή σουτέρ Vítor Benite, τον 32άχρονο φόργουορντ Xavi Rabaseda που έπαιζε χρόνια ρολίστας σε Μπαρτσελόνα και Γκραν Κανάρια, τον ρολίστα Κονγκολέζο σέντερ Jordan Sakho που είχε εμπειρίες 3 έτη με τη Μανρέσα, αλλά και τον Koυβανό σέντερ Rivero που ήταν η αποκάλυψη της ομάδας ερχόμενος απ' το πρωτάθλημα της Αργεντινής.

Η Σαν Πάμπλο Μπούργος έχει τον αέρα της περσινής πρωταθλήτριας, τις εμπειρίες απ' την προηγούμενη σεζόν και αυτό είναι προς όφελός της. Τόσο με τη Χάποελ Χολόν όσο και με το Στρασβούργο, βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά με όπλο την ενέργεια για περισσότερη ώρα λόγω αλλαγών και με την αυτοπεποίθηση των παιχτών της, γύρισε τα παιχνίδια.

Αφενός ΔΕΝ εκτιμώ το κοουτσάρισμα του Ufuk Sarica, αφετέρου η Μπούργος στα "χαρτιά" και στους "αριθμούς" δείχνει καλύτερη και θα την προτιμούσα.

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΜΠΑΣΚΕΤ : ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ - ΜΠΟΥΡΓΟΣ -> KATAKTHΣΗ ΜΠΟΥΡΓΟΣ (1.55)
ΥΓ. Όλες οι επιλογές του Book-nomikarios είναι διαθέσιμες σε μορφή συγκεκριμένων στοιχηματικών προτάσεων (ταμειακώς) στο www.bwm.gr ! Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε email στο [email protected] ή στο [email protected]

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Book-nomikarios
Book-nomikarios

Ο Κωνσταντίνος Καρύδης… βαπτίστηκε «Book-nomikarios» το έτος 1999, όντας τότε φοιτητής στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών, όπου συμμετείχε σε στοιχηματικά φόρουμ εκείνης της εποχής με το εν λόγω ψευδώνυμο και... έδινε τον αριθμό FAX του τμήματος της Σχολής για να στείλουν το κουπόνι της εβδομάδας από την Κύπρο, λέγοντας στη Γραμματεία ότι «είναι κάτι σελίδες από σπάνια ακαδημαϊκά συγγράμματα που δεν ευκαιρώ να τα αγοράσω στην Ελλάδα»!

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2000 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.bwm.gr (Bet With Me - You' ll Never Bet Alone), που υφίσταται ως σήμερα. Είναι το πρώτο συνδρομητικό site προτάσεων στοιχηματισμού στην Ελλάδα, η ιστορικότερη ενεργή στοιχηματική ιστοσελίδα της χώρας.

Ειδικεύεται σε στοιχηματικές προτάσεις και αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις.

Αριστερόχειρας στο μπάσκετ, αριστεροπόδαρος στο ποδόσφαιρο, δεξιόχειρας στο τένις, δεξιόχειρας στο γραπτό!

Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με όλα τα είδη Μ.Μ.Ε (Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο).