Κούριτς: «Ο Πιτίνο θέλει να κοουτσάρει την Εθνική Ελλάδας» (vid)

Gazzetta team
Κούριτς: «Ο Πιτίνο θέλει να κοουτσάρει την Εθνική Ελλάδας» (vid)

bet365

Ο γκαρντ της Μπαρτσελόνα μίλησε για διάφορα θέματα μεταξύ των οποίων και για την Εθνική Ελλάδας.

Ο Κάιλ Κούριτς με τον Ρικ Πιτίνο έχουν άριστη σχέση από την κοινή τους παρουσία στο NCAA.

Ο γκαρντ της Μπαρτσελόνα μίλησε στην «Cosmote TV» και μεταξύ άλλων αποθέωσε τον Νικ Καλάθη και τόνισε πως ο Ρικ Πιτίνο ανυπομονεί να κοουτσάρει την εθνική ομάδα της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Για τον Πιτίνο: «Ήταν ωραίο μου άρεσε που τον είδα να κοουτσάρει και πάλι και που τον συνάντησα. Έχει δεσμευτεί να κοουτσάρει την Ελλάδα. Δεν ξέρω αν θα το κάνει, λόγω του κορωνοϊού, αλλά δεσμεύτηκε ότι θα το κάνει. Είναι έντονος στο γήπεδο. Ξέρει τι θέλει και πώς να το πάρει από τους παίκτες. Είναι σπουδαίος κόουτς και έχει πετύχει πολλά».

Για τη σύγκριση Πιτίνο και Γιασικεβίτσιους: «Έχει ομοιότητες με τον Πιτίνο ο Σάρας. Είναι βέβαια λίγο διαφορετικό γιατί έπαιξα για τον κόουτς Πιτίνο όταν ήμουν στο κολέγιο και τώρα είμαι επαγγελματίας. Έχουν και οι δύο απαιτήσεις, ξέρουν τι θέλουν και αν τους το δώσεις, τότε θα παίξεις. Αν δεν πιστεύουν ότι θα κερδίσουν μαζί σου, δεν θα παίξεις. Είναι βέβαια και οι δύο είναι ανταγωνιστικοί».

Για τον Καλάθη: «Ξέρω ότι του Πιτίνο του αρέσει ο Καλάθης και τον σέβεται. Είναι από τους καλύτερους πασέρ που έχει παίξει και ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών κατά τη γνώμη μου».

Για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο κεφάλι: «Είχα δύο πισωγυρίσματα και ήταν ίδια κατάσταση. Πρέπει να το δεις με την σωστή ιδεολογία και να προσπαθήσω να επιστρέφω κάθε φορά. Είμαι 100% καλά. Μπορεί να είμαι στο 100% αθλητικά, αλλά αισθάνομαι καλά».

 

Τελευταία Νέα