Ολυμπιακός: Ο Σλούκας θα τον οδηγήσει στη νίκη

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Ο Σλούκας θα τον οδηγήσει στη νίκη

bet365

Όλα τα δεδομένα συνηγορούν ότι η νίκη του Ολυμπιακού θα έρθει, είτε εύκολα είτε πιο δύσκολα. Ξεκάθαρο φαβορί ο Ολυμπιακός και για τις στοιχηματικές.

Αν παρατηρήσει κανείς την προϊστορία στην Ευρωλίγκα θα διαπιστώσει ότι τη τελευταία τριετία η Ζαλγκίρις Κάουνας είχε αλλάξει τα δεδομένα στις αναμετρήσεις της στο ΣΕΦ. Πριν την εποχή Γιασικεβίτσιους στους Λιθουανούς, ο Ολυμπιακός είχε ξεκάθαρα των πρώτο λόγο, ωστόσο από το 2018 και έπειτα η λιθουανική ομάδα έχει νικήσει στον Πειραιά τρεις φορές!

Αυτά τα δεδομένα όμως ανήκουν στο παρελθόν, κυρίως για δύο λόγους. Πρώτον γιατί η Ζαλγκίρις αποχαιρέτησε τον Σάρας και έδωσε τα κλειδιά σε έναν προπονητή στοίχημα, τον Αυστριακό πρώην τεχνικό στην G-League Μάρτιν Σίλερ. Και δεύτερον παρά τις σταθερές στο αγωνιστικό στιλ από τη προηγούμενη κατάσταση, προέκυψαν και σημαντικές απώλειες με κυριότερη αυτή του Ουλανόβας που φόρεσε τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε.

Πόσες νίκες θα κάνει ο Ολυμπιακός στην Ευρωλίγκα; (21+)

Στον Ολυμπιακό η κατάσταση είναι η καλύτερη τη τελευταία τριετία. Ναι μεν η ομάδα είναι ανέτοιμη, αλλά με την έλευση του Κώστα Σλούκα ξαναβρήκε έναν «μαέστρο» πρώτης γραμμής και μαζί την αυτοπεποίθηση της. Πολύ σημαντικό γεγονός ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας έστησε πλέον την ομάδα στα δικά του θέλω. Βέβαια όλα δεν μπορεί να είναι ρόδινα, καθώς η αποχώρηση του Μιλουτίνοφ αναγκάζει τον Ολυμπιακό να αλλάξει μια από τις βασικές σταθερές του παιχνιδιού του τα τελευταία χρόνια.

Όλα τα δεδομένα συνηγορούν ότι η νίκη του Ολυμπιακού θα έρθει, είτε εύκολα είτε πιο δύσκολα. Η έδρα, η ποιότητα και η πείρα των ερυθρόλευκων αναμένεται να επικρατήσουν, απέναντι σε μια ομάδα που άλλαξε προπονητή και έχασε παίκτες ηγέτες. Ξεκάθαρο φαβορί ο Ολυμπιακός και για τις στοιχηματικές.

Οι δύο ομάδες παραδοσιακά στηρίζονται στην δυνατή άμυνα από την οποία παίρνουν ενέργεια και για την επίθεση τους. Στο επιθετικό κομμάτι και στα φιλικά ως τώρα, αμφότερες πετυχαίνουν κάτι παραπάνω από 70 πόντους μέσο όρο.

Παίκτης κλειδί για τον Ολυμπιακό αναμένεται να είναι ο Κώστας Σλούκας. Ο Θεσσαλονικιός γκαρντ με αυτά που έχει δείξει ως τώρα στην επιστροφή του, πέρα από το όποιο σκοράρισμα θα προσεγγίζει διψήφιο αριθμό ασίστ ανά παιχνίδι! Αξίζει να σημειωθεί πως οι αποδόσεις τον θέλουν να είναι φέτος ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα.

Κομβική αναμένεται να είναι και η παρουσία του Χάρισον που πρέπει να τραβήξει μπροστά στο σκορ, ενώ στους ψηλούς ο Χασάν Μάρτιν επιβεβαιώνει τις πολύ καλές συστάσεις που τον συνόδευαν. Ποιος «ερυθρόλευκος» θα γράψει φέτος ιστορία;

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής: UKGC | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | 2109237777

 

Τελευταία Νέα