Στο νέο γήπεδο μπάσκετ της Αγίας Βαρβάρας μπορείς να πιστέψεις ξανά στα όνειρά σου

Gazzetta team
Στο νέο γήπεδο μπάσκετ της Αγίας Βαρβάρας μπορείς να πιστέψεις ξανά στα όνειρά σου

bet365

Το Milko «κάνει αληθινά» τα γήπεδα μπάσκετ που αγαπήσαμε.

Δεν χρειάζεσαι πολλά. Τα αθλητικά σου παπούτσια, μια πορτοκαλί μπάλα και μπόλικη όρεξη για μπάσκετ. Από εκεί και πέρα, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πας στο πλήρως ανακαινισμένο ανοικτό γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας και να... κάνεις αληθινό το πάθος σου!

Όπως το έκανε και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος ξεκινώντας από το γήπεδο των Σεπολίων κατάφερε να φτάσει στην κορυφή του ΝΒΑ και του κόσμου. Το Milko θέλοντας να βοηθήσει κάθε παιδί να κυνηγήσει τα όνειρά του ξεκίνησε την ενέργεια «Κάντο για τη γειτονιά σου». Μέσω της συγκεκριμένης ενέργειας μέρος των χρημάτων που μαζεύονται από τις αγορές της συλλεκτικής συσκευασίας Milko Hood Makeover πηγαίνουν στην ανακατασκευή γηπέδων όπως αυτό της Αγίας Βαρβάρας.

Ας επιστρέψουμε, όμως, στο συγκεκριμένο γήπεδο. Αν έχει περάσει πολύ καιρός από την τελευταία φορά που το επισκέφτηκες υπάρχει σοβαρή πιθανότητα όταν φτάσεις ξανά εκεί να αναρωτηθείς για το πού βρίσκεσαι. Μην ανησυχήσεις. Δεν έχασες τον δρόμο ούτε πήγες σε άλλο γήπεδο. Αυτό είναι το ανοικτό της Αγίας Βαρβάρας. Αυτό που μέχρι πριν από μερικές εβδομάδες ήταν ένα εγκαταλελειμμένο οικόπεδο, παραδομένο στη δίνη του χρόνου. Δεν θα το αναγνωρίσεις. Ούτε και εμείς το αναγνωρίσαμε μόλις φτάσαμε...

Απόλαυσε το time-lapse με την ανακατασκευή του γηπέδου:

Το άλλοτε τσιμεντένιο, γεμάτο φθορές και δίχως καν... μπασκέτες γήπεδο, έχει μετατραπεί σε ένα πραγματικό έργο τέχνης. Με φανταχτερά χρώματα. Με κερκίδες. Και με ολοκαίνουργια καλάθια, έτοιμα για να υποδεχτούν το «χλατς» στο διχτάκι. Η αλήθεια είναι ότι σουτάροντας στο πλήρως ανακατασκευασμένο γήπεδο μπάσκετ της Αγίας Βαρβάρας που φέρει την υπογραφή του Milko, νιώσαμε κάτι παραπάνω από... Αντετοκούνμπο. Εντάξει. Υπερβάλλουμε λίγο. Όμως σε προκαλούμε. Επισκέψου το και δοκίμασε να σουτάρεις. Ε, πάμε στοίχημα ότι τα ποσοστά σου θα ανέβουν πολύ με την αίσθηση που θα νιώσεις όσο βρίσκεσαι μέσα στο γήπεδο.

Αν μη τι άλλο η χαρά και ο ενθουσιασμός φαίνονται σε όλους όσους δίνουν το «παρών» σε αυτό το ανοικτό. Μέρα-νύχτα εκεί. Δεν ξεκολλάει κανείς. Τα «μονάκια» δίνουν και παίρνουν. Το μπάσκετ «ζει και βασιλεύει» στην περιοχή και δίνει τη δυνατότητα στα νέα παιδιά να πιστεύουν στους εαυτούς τους.

Τι; Ακόμα να πας; Μην αργείς!

 

Τελευταία Νέα