Bwin και ΚΑΕ Ολυμπιακός δίνουν χαρά στα παιδιά της ένωσης «Μαζί για το παιδί» (vid)

Bwin και ΚΑΕ Ολυμπιακός δίνουν χαρά στα παιδιά της ένωσης «Μαζί για το παιδί» (vid)

Gazzetta team
Bwin και ΚΑΕ Ολυμπιακός δίνουν χαρά στα παιδιά της ένωσης «Μαζί για το παιδί» (vid)

bet365

Η bwin μαζί με την ΚΑΕ Ολυμπιακός συνεργάστηκαν και έδωσαν χαρά σε 21 παιδιά της ένωσης «Μαζί για το παιδί» που συμμετείχαν στα καλοκαιρινά camps μπάσκετ.

Δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό από το να δώσεις χαρά στα παιδιά και αυτό το γνωρίζουν καλά η bwin και η ΚΑΕ Ολυμπιακός, που θέλησαν, για ακόμα μια φορά, να βοηθήσουν και να δημιουργήσουν συνθήκες για να χαμογελάσουν αυτά της ένωσης «Μαζί για το παιδί».

Στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η bwin σε συνεργασία με την ΚΑΕ Ολυμπιακός, έδωσε τη δυνατότητα σε 21 παιδιά της ένωσης «Μαζί για το Παιδί» να συμμετάσχουν στη 2η περίοδο (1 έως 12 Ιουλίου) των καλοκαιρινών camps μπάσκετ.

Τα 21 παιδιά, από τα ιδρύματα «Medin – Ιατρική Παρέμβαση» και «Ένα Παιδί – Ένας Κόσμος», μέλη της ένωσης «Μαζί για το Παιδί» συμμετείχαν στο πρόγραμμα των προπονήσεων, υπό τις οδηγίες των προπονητών της ακαδημίας μπάσκετ της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Το προπονητικό team των camps μαζί με τη bwin δημιούργησαν επιπλέον τμήματα προκειμένου όλα τα παιδιά να νιώσουν τη χαρά της συμμετοχής.

Τα camps πραγματοποιούνται κάθε καλοκαίρι στα βοηθητικά γήπεδα μπάσκετ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία την Παρασκευή 12 Ιουλίου.

Η bwin συνεργάζεται τόσο με την ένωση «Μαζί για το παιδί» όσο και με την ΚΑΕ Ολυμπιακός, ως μεγάλος χορηγός. Μια συνεργασία που έχει ξεκινήσει από το περασμένο καλοκαίρι με πολλές κοινές δράσης εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και φυσικά θα συνεργαστεί και την νέα σεζόν με την ίδια διάθεση και φιλοδοξία.

Μάλιστα, με πρωτοβουλία της bwin ο Ολυμπιακός την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε πολλά από τα μπαιχνίδια της Euroleague έχοντας στην φανέλα του το «Μαζί για το Παιδί».

 

Τελευταία Νέα