Νοκ άουτ ο Κόνιαρης, αμφίβολος ο Μοράντ

Νοκ άουτ ο Κόνιαρης, αμφίβολος ο Μοράντ

bet365

Οι τελευταίες προπονήσεις Άρη και ΠΑΟΚ έκρυβαν δύο δυσάρεστες εκπλήξεις. Ο Αντώνης Κόνιαρης υπέστη διάστρεμμα στο αριστερό πόδι και δεν υπολογίζεται από τον Ηλία Παπαθεοδώρου ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Ντεμέτρις Μοράντ.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Αρης – ΠΑΟΚ με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)

Ο 20χρονος γκαρντ θα υποβληθεί σε πρόγραμμα θεραπείας ελπίζοντας ότι θα είναι έτοιμος στην πρεμιέρα της Basketleague. Είναι δεδομένο ότι θα χρειαστεί τουλάχιστον τρεις ημέρες θεραπείες συνεπώς δεν υπολογίζεται από τον Ηλία Παπαθεοδώρου για το ντέρμπι. Σε ότι αφορά τον Ντεμέτρις Μοράντ, ο Αμερικανός σέντερ του Άρη ανέβασε υψηλό πυρετό, ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα