ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Αιχμηρή ανακοίνωση Ιωνικού για την διαιτησία στο Κύπελλο

Αιχμηρή ανακοίνωση Ιωνικού για την διαιτησία στο Κύπελλο

Αιχμηρή ανακοίνωση Ιωνικού για την διαιτησία στο Κύπελλο

Πολλά παράπονα από την διαιτησία του αγώνα με τον ΓΣΛ-Φάρο, για το Κύπελλο Ελλάδος, είχαν οι άνθρωποι του Ιωνικού. «Μας στέρησε τις όποιες ελπίδες ο Συμεωνίδης, ανίκανος κι επικίνδυνος στο χειρισμό σημαντικών παιχνιδιών», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο Ιωνικός ηττήθηκε από τον ΓΣΛ-Φάρο (70-82) στην Νίκαια, για το ματς Κυπέλλου και οι άνθρωποι των γηπεδούχων είχαν αρκετά παράπονα από τους διαιτητές του αγώνα.

Αναλυτικά:

«Ο Ιωνικός Νικαίας σήμερα πάλεψε απέναντι στον ΓΣΛ Φάρο για το Κύπελλο Ελλάδας αλλά δυστυχώς ηττήθηκε. Σ' έναν αγώνα όπου η ομάδα μας κοίταξε στα ίσια, για ακόμη μία φορά μία ομάδα της Α1, φανήκαμε άξιοι συνεχιστές της ιστορίας μας.

Μία Ομάδα όπου προσπαθεί να συσπειρώσει τον κόσμο μιας ολόκληρης πόλης ώστε να σταθεί κοντά της και να έρθει στο γήπεδο με απώτερο σκοπό το άθλημα να αποκτήσει μια ακόμα ισχυρή δύναμη στο μπασκετικό χάρτη και να μας κάνει όλους μας να θυμηθούμε ότι ανήκει στην ελίτ του ελληνικού μπάσκετ. 

Παρόλο που το όνειρο του Κυπέλλου σήμερα τελείωσε για εμάς, το εμφατικό "παρών" των φιλάθλων μας ήταν αυτό που θα συνεχίσει να μας ακολουθεί στην απαιτητική και δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής που είναι και ο φετινός μας στόχος. 

Το γεγονός ότι παλέψαμε και εντός και εκτός παρκέ με όλες μας τις δυνάμεις ώστε να πάρουμε τη νίκη με την αξία μας, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στην προκλητική στάση ενός εκ των τριών διαιτητών της σημερινής αναμέτρησης, του κ. Συμεωνίδη ο οποίος με την αντιμετώπισή του μας στέρησε τις όποιες ελπίδες είχαμε να πάρουμε τη νίκη. Το ότι ο κ. Λέλος είναι γιος ενός αρχιδιαιτητή αποτελεί το μοναδικό του προσόν και κατά τ' άλλα είναι ανίκανος και επικίνδυνος στο χειρισμό σημαντικών παιχνιδιών. Για το λόγο αυτό λοιπόν ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΜΑΣ! Είναι το μόνο που ζητάμε ώστε ο Ιωνικός Νικαίας να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να φτάσει εκεί που ανήκει. 

Τέλος, θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους άλλους δύο διαιτητές του σημερινού παιχνιδιού, τον κ. Πηλοΐδη και τον κ. Αναστόπουλο που απέδειξαν για ακόμη μία φορά την πολύ μεγάλη κλάση τους και ότι δίκαια συγκαταλέγονται στους κορυφαίους διαιτητές».