«Σαν τον Ντράζεν και τον Κούκοτς ο Ντόντσιτς»!

Γιάννης Σταυρουλάκης
«Σαν τον Ντράζεν και τον Κούκοτς ο Ντόντσιτς»!

bet365

Ο Αλεξέι Νίκολιτς μίλησε για το θαύμα της Σλοβενίας στο 40ό Eurobasket και εξήγησε το συναίσθημα του να είσαι συμπαίκτης με τον Λούκα Ντόντσιτς!

Η Σλοβενία πήγε κόντρα στην... κανονικότητα στο 40ό Eurobasket αφού έφτασε ως το τέλος της διαδρομής και επικράτησε της Σερβίας στον τελικό της διοργάνωσης, κατακτώντας έτσι το χρυσό μετάλλιο για πρώτη φορά στην ιστορία της. Από την πλευρά του, ο Αλεξέι Νίκολιτς της Μπάμπεργκ κλήθηκε να σχολιάσει τη συνύπαρξή του με τον Λούκα Ντόντσιτς στην εθνική ομάδα.

«Δεν έχω λόγια για αυτό το παιδί. Έδειξε πέρσι τι μπορεί να κάνει στην Euroleague. Το ταλέντο του είναι απίστευτο, έχει τη δυνατότητα να εξελιχθεί σε έναν από τους μεγαλύτερους παίκτες στην Ευρώπη. Τον συγκρίνουν με τον Πέτροβιτς και τον Κούκοτς! Ο μικρός έχει μια τεράστια προοπτική. Ακόμα και ο ίδιος έχει καταλάβει ότι έχει μεγάλωσε απότομα. Είναι πολύ ώριμος, παίζει σαν βετεράνος. Ήταν σημείο αναφοράς στην εθνική Σλοβενίας και είχε μεγάλο μέρος στην επιτυχία μας» εξήγησε μιλώντας στο libertaddigital.com.

 

Τελευταία Νέα