Έκλεισε ο φάκελος της ΚΑΕ Άρης

Έκλεισε ο φάκελος της ΚΑΕ Άρης

Gazzetta team
Έκλεισε ο φάκελος της ΚΑΕ Άρης

bet365

Η συμφωνία προϋπήρχε από την περασμένη εβδομάδα και σήμερα(26/9) διευθετήθηκε το διαδικαστικό κομμάτι της συμφωνίας του Άρη με τη ΓΓΑ για τους όρους χρησιμοποίησης της κεντρικής σάλας του γηπέδου.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών περιλαμβάνει τη σταδιακή καταβολή οφειλής 200.000 ευρώ από τη χρήση των τελευταίων ετών, ενώ ετησίως η ΚΑΕ Άρης θα πληρώνει το 50% των λειτουργικών εξόδων του γηπέδου τα οποία υπολογίζοντας στις 400.000 ευρώ. Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει επί των συγκεκριμένων όρων από την περασμένη εβδομάδα και απέμενε να αποτυπωθούν σε μια κόλλα χαρτί και φυσικά να υπογραφούν. Αυτό έγινε στη διάρκεια της ημέρας και το έγγραφο της τελικής συμφωνίας στάλθηκε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού καθώς ήταν απαραίτητο για την αδειοδότηση της ΚΑΕ Άρης στο επόμενο Πρωτάθλημα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα