Ο Βερεμένκο επαναφέρει στο κάδρο τον Μπένσον

Gazzetta team
Ο Βερεμένκο επαναφέρει στο κάδρο τον Μπένσον

bet365

Ο Άρης δεν έχει προχωρήσει σε ουσιαστικές επαφές με τον Βλάντιμιρ Βερεμένκο και πλέον σκέφτεται εκ νέου την περίπτωση του Κιθ Μπένσον για την κάλυψη της θέσης του βασικού σέντερ.

Είναι προφανές ότι αυτή η υπόθεση έχει περάσει από πολλά κύματα. Η περίπτωση του Βερεμένκο προέκυψε την περασμένη Τετάρτη αλλά στο διάστημα της (περίπου) μία εβδομάδας που μεσολάβησε δεν έγινε ουσιαστική επαφή. Ο έμπειρος Λευκορώσος σέντερ βρίσκεται σε διακοπές, δεν έγιναν συζητήσεις μαζί του κι έτσι στον Άρη σκέφτονται εκ νέου την περίπτωση του Κιθ Μπένσον.

Θυμίζουμε ότι με τον Αμερικανό υπήρχε προφορική συμφωνία αλλά λίγο πριν πέσουν οι υπογραφές ο Μπένσον είχε ενημερώσει ότι θα έπρεπε να επιστρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες για το διάστημα από 27/9 έως και 30/9 και ότι θα έμπαινε στο αεροπλάνο για να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη την πρώτη μέρα του Οκτώβρη. Δεδομένου του ότι μεσολάβησε πολύς καιρός, πλέον στον Άρη εξετάζουν το ενδεχόμενο ενεργοποίησης εκείνης της συμφωνίας με τον Μπένσον αλλά ακόμη δεν έχουν πάρει την οριστική απόφασή τους.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα