Draft 2018: Βάζει... κάτω τα κολλεγιόπαιδα ο Ντόντσιτς! (pics)

Κάτια Πετροπούλου
Draft 2018: Βάζει... κάτω τα κολλεγιόπαιδα ο Ντόντσιτς! (pics)

bet365

Στην πρώτη θέση του draft του 2018 φέρνουν τον πρωταθλητή Ευρώπης με την Σλοβενία και «αστέρα» της Ρεάλ Μαδρίτης, Λούκα Ντόντσιτς, τα mock draft του ΝΒΑ.

Ακόμα δεν έχει ξεκινήσει η σεζόν στο ΝΒΑ, και ήδη λίγο καιρό μετά το φετινό draft, άρχισαν οι προβλέψεις για το επόμενο.

Τα mock draft από τις ΗΠΑ για την επόμενη χρονιά έκαναν την εμφάνισή τους και ποιος άλλος θα ήταν στο Νο.1; Μα, φυσικά, ο Λούκα Ντόντσιτς!

Ο 18χρονος γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης έχει ανέβει στο... τρένο της επιτυχίας και δεν λέει να κατέβει!

Οι μετοχές του είχαν ήδη αυξηθεί μεσούσης της σεζόν, πόσω μάλλον τώρα που στέφθηκε και πρωταθλητής Ευρώπης με την Σλοβενία στο Eurobasket!

Από πέρυσι ακόμα γίνεται λόγος πως ο νεαρός Σλοβένος θα βρίσκεται στην πρώτη θέση των draft του 2018 - για την οποία είναι φαβορί οι Σικάγο Μπουλς - και σε νέο του δημοσίευμα το «Bleacher Report» τονίζει πως κλέβει σε τέτοιο βαθμό την παράσταση, που αφήνει πίσω του μια ολόκληρη κολλεγιακή φουρνιά!

«Η συζήτηση για το draft του 2018 συμπεριέλαβε και την απόδοση του Λούκα Ντόντσιτς στο Eurobasket 2017. Στα 18 του, είχε ρόλο-κλειδί δίπλα στον Γκόραν Ντράγκιτς με την Σλοβενία, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, αφού είχε μεγάλη επιρροή και στην Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στην σεζόν, που έφτασε μέχρι το Final 4 της Euroleague. Οι ειδικοί έχουν αρχίσει ήδη να παραδέχονται πως στο Νο. 1 του draft του 2018 μπορεί να μην βρεθεί ένα κολλεγιόπαιδο», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Ανάμεσα στο TOP 30 με τα κολλεγιόπαιδα ξεχωρίσει και το μεγάλο πρότζεκτ της Μπαρτσελόνα, ο Ρόντιονς Κούρουκς, που βρίσκεται στο Νο. 18.

 

NBA Τελευταία Νέα