Τούρκογλου: «Ο Ντεμιρέλ δεν υποστήριξε την Τουρκία στο Eurobasket»

Τούρκογλου: «Ο Ντεμιρέλ δεν υποστήριξε την Τουρκία στο Eurobasket»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Τούρκογλου: «Ο Ντεμιρέλ δεν υποστήριξε την Τουρκία στο Eurobasket»

bet365

Ο Χέντο Τούρκογλου εξαπέλυσε επίθεση στον Τούρκο πρόεδρος της FIBA Europe, Τουργκάι Ντεμιρέλ.

Ο πρόεδρος της τουρκικής ομοσπονδίας είχε προαναγγείλει «επιθετικές» δηλώσεις και με το τέλος του Eurobasket έκανε πράξη τα λεγόμενά του.

Ο Χέντο Τούρκογλου μίλησε σε πολύ επιθετικό ύφος προς τον πρόεδρος της FIBA Europe και συμπατριώτη του, Τουργκάι Ντεμιρέλ.

«Περιμέναμε από τον πρόεδρο της FIBA Europe, Τουργκάι Ντεμιρέλ, να υποστηρίξει τη χώρα του κατά τη διάρκεια του Eurobasket 2017. Δεν έδειξε το ενδιαφέρον να την υποστηρίξει, όπως περιμέναμε. Το πιο απογοητευτικό μέρος του Eurobasket είναι τα λάθη που έγιναν από τους διαιτητές. Ήμασταν τρομερά λυπημένοι από το γεγονός πως ο Τουργκάι Ντεμιρέλ δεν έλαβε καμία ενέργεια σχετικά με τα λάθη αυτά. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε τους ισχυρισμούς του για το γεγονός πως δεν παρευρεθεί στην βραδιά προώθησης του πρωταθλήματος. Έχουμε στοιχεία που δείχνουν πως είχε προσκληθεί και είχε αποδεχτεί την πρόσκλησή μας. Θέλαμε να ήταν μαζί μας εκείνο το βράδυ, αφού κατέχει την τουρκική υπηκοότητα. Θα θέλαμε να τον δούμε να υποστηρίζει και την εθνική ομάδα της χώρας, σε μια διοργάνωση που διεξάγεται στην πατρίδα του. Δεν παρακολούθησε κανένα παιχνίδι ή προπόνηση της ομάδας κατά τη διάρκεια των αγώνων» ήταν τα λόγια του Τούρκογλου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα