Ναβάρο: «Οι φιλίες που έκανα είναι πάνω από τις διακρίσεις»! (vid)

Κάτια Πετροπούλου
Ναβάρο: «Οι φιλίες που έκανα είναι πάνω από τις διακρίσεις»! (vid)

bet365

Με την άφιξή του στην Ισπανία, ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο μίλησε για την απόσυρσή του από την εθνική, την Μπαρτσελόνα και τον Πάου Γκασόλ.

Λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του Χουάν Κάρλος Ναβάρο στην Κωνσταντινούπολη πως αποσύρεται από την εθνική Ισπανίας, η «φούρια ρόχα» κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Eurobasket.

Έτσι, ο «La Bomba» θα έχει ακόμα μια γλυκιά ανάμνηση να θυμάται στο φινάλε του με το εθνόσημο, μετά από την κίνηση που έκαναν οι συμπαίκτες του και τον σήκωσαν στα χέρια, στο τέλος του ματς με την Ρωσία.

Η αποστολή των Ισπανών έφτασε σήμερα (18/09) στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης και ο γκαρντ της Μπαρτσελόνα μίλησε στους δημοσιογράφους για τα συναισθήματά του.

«Το να καταλήξουμε με ένα χάλκινο μετάλλιο είναι εξίσου σημαντικό. Είμαι πολύ χαρούμενος με όσα έχω καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια. Τώρα πια θα είναι περίεργα που δεν θα είμαι στην εθνική, αλλά θα το συνηθίσω. Νομίζω πως είχε έρθει η ώρα μου, είμαι χαρούμενος που έφτασα ως το τέλος και πέρασα τους τελευταίους μήνες με την εθνική. Χαίρομαι πολύ και για τους συμπαίκτες μου. Είμαι περήφανος για όσα έχουμε καταφέρει, αλλά και λυπημένος που φεύγω. Ευτυχώς, τα καλά είναι περισσότερα από τα άσχημα. Μπορώ να πω πως, πάνω από το Παγκόσμιο Κύπελλο, τα ασημένια μετάλλια, το Eurobasket της Λιθουανίας, είναι οι φιλίες που έκανα μέσα σε αυτά τα 17 χρόνια».

Όσο για το αν θα αποσυρθεί από το μπάσκετ μετά την φετινή σεζόν με την Μπαρτσελόνα, δήλωσε: «Θα δούμε πως θα πάει η σεζόν. Αυτό που θέλω είναι να τα πάω πολύ καλά με την Μπαρτσελόνα και να την βοηθήσω να ανακτήσει ξανά την ανταγωνιστικότητά της και να κατακτήσει κάτι».

Σχετικά με τον Πάου Γκασόλ και αν τον... ακολουθήσει και αποσυρθεί και εκείνος, ο Ναβάρο ανέφερε: «Για ακόμα μια φορά ήταν άψογος και κυριάρχησε και σε αυτό το Eurobasket. Δεν νομίζω ότι το ένα έχει να κάνει με το άλλο. Έχει ακόμα χρόνο ο Πάου, αλλά τώρα υπάρχεει μια περίεργη και σπάνια κατάσταση με τα παράθυρα της FIBA, το επόμενο καλοκαίρι δεν υπάρχει διοργάνωση, αλλά πιστεύω πως θα είναι ξανά στην εθνική».

 

Τελευταία Νέα