Τα ρόστερ των ομάδων των προημιτελικών όπως μπορεί να εμφανιστούν στα windows της FIBA

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Τα ρόστερ των ομάδων των προημιτελικών όπως μπορεί να εμφανιστούν στα windows της FIBA

bet365

To gazzetta.gr πήρε τα ρόστερ των οκτώ ομάδων των προημιτελικών του Eurobasket, τα συρρίκνωσε λόγω Euroleague και ΝΒΑ και σας παρουσιάζει τους πιθανούς παίκτες των windows της FIBA.

To Eurobasket φτάνει στο τέλος του και πλέον σε ό,τι αφορά τις εθνικές ομάδες θα ξεκινήσουμε να μπαίνουμε σε διαδικασία προκριματικών παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η αλλοπρόσαλλη απόφαση της Διεθνούς Ομοσπονδίας να βάλει προκριματικά παιχνίδια μεσούσης της περιόδου αυτομάτως πληγώνει το ίδιο το άθλημα αφού δεν θα υπάρχει η παραμικρή αίγλη και ελάχιστον ενδιαφέρον από το κοινό.

Ο κόσμος θέλει να βλέπει τους καλύτερους παίκτες να αγωνίζονται με την εθνική της χώρας τους, αλλά αυτό δε θα συμβεί αφού οι παίκτες της Euroleague και του ΝΒΑ εξαιρούνται.

Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε πως το Eurocup παρά το γεγονός πως διεξάγεται υπό την αιγίδα του Τζόρντι Μπερτομέου θα διακοπεί κανονικά ώστε οι διεθνείς κάθε ομάδας να συμμετέχουν με την εθνική τους ομάδα.

Τα τρία windows έχουν προγραμματιστεί για Νοέμβριο, Φεβρουάριο και Ιούνιο, αλλά όπως προαναφέραμε δε θα υπάρχει η παραμικρή σχέση σε συνάρτηση με αυτό που συνέβη στο Eurobasket (μόνο από το ΝΒΑ συμμετείχαν 30 παίκτες).

Το gazzetta.gr για να σας βοηθήσει να καταλάβετε την εικόνα των ομάδων στα «παράθυρα», σας αναφέρει τους παίκτες με ικανότητα συμμετοχής από τα ρόστερ των ομάδων που προκρίθηκαν στην προημιτελική φάση του Eurobasket.

Ελλάδα και Ισπανία θα έχουν καινούριες εντελώς δωδεκάδες.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Κάρστεν Τάντα, Ρόμπιν Μπένζινγκ, Ισμέτ Άκπιναρ, Ντανίλο Μπάρτελ, Γιοχάνες Τίμαν.

ΕΛΛΑΔΑ

Κανένας. Σε πολύ ακραίο σενάριο μόνο ο Γιάννης Μπουρούσης ο οποίος θα αγωνιστεί στο κινέζικο πρωτάθλημα.

ΙΤΑΛΙΑ

Πιέτρο Αραντόρι, Άριελ Φιλόι, Πολ Μπιλίγκα, Φίλιπο Μπάλντι Ρόσι, Κρίστιαν Μπερνς.

ΛΕΤΟΝΙΑ

Γιάνις Μπλουμς, Ρόλαντς Σμιτς, Κρίσταπς Γιανιτσένοκς, Άιγκαρς Σκέλε, Αντρέις Γκρατζούλις, Ζανίς Πέινερς, Μάρτινς Μέγιερς.

ΡΩΣΙΑ

Εβγκένι Μπαμπούριν, Βλάντιμιρ Ίβλεφ, Ντμίτρι Κβοστόφ.

ΣΕΡΒΙΑ

Μίλαν Μάτσβαν, Βλάντιμιρ Λούτσιτς, Στέφαν Μπίρτσεβιτς, Στέφαν Γιόβτς.

ΣΛΟΒΕΝΙΑ

Μάτιτς Ρέμπετς, Κλέμεν Πρέπελιτς, Έντο Μούριτς, Γιάκα Μπλάζιτς, Γκάσπερ Βίντμαρ, Σάσα Ζάγκορατς, Ζίγκα Ντίμετς, Βλάτκο Τσάντσαρ.

ΙΣΠΑΝΙΑ

Κανένας.

 

Τελευταία Νέα