Τώρα αρχίζει το... καλό!

Αντωνία Σπανού
Τώρα αρχίζει το... καλό!

bet365

Η φάση των καλύτερων «8» ομάδων του Eurobasket ανοίγει την αυλαία της με την Γερμανία να αντιμετωπίζει την Ισπανία (18:45, ΕΡΤ2) και η Σλοβενία την Λετονία (21:30, ΕΡΤ2).

Μετά από μια ημέρα... ξεκούρασης το Eurobasket επιστρέφει στην δράση και οι προημιτελικοί ξεκινούν.

Το πρώτο ζευγάρι που ανοίγει την αυλαία είναι η Γερμανία με την Ισπανία. Οι Γερμανοί μετά την εντυπωσιακή και εμφατική τους νίκη κόντρα στους Γάλλους βρίσκουν στον δρόμο του το αδιαφιλονίκητο και αήττητο φαβορί του τουρνουά, τους Ισπανούς.

Οι Γερμανοί κουβαλούν μαζί τους την καλή ψυχολογία από την ανατροπή με τους Γάλλους, ενώ οι Ισπανοί έπρεπε να περάσουν το εμπόδιο της Τουρκίας και το έκαναν με...μπροστάρη τον Ρούμπιο.

Τώρα καλούνται να λύσουν τις τις διαφορές τους μεταξύ τους και να παλέψουν για μια θέση στην ζώνη των μεταλλίων.

Το 2ο ζευγάρι της ημέρας αποτελείται ίσως από τις δύο πιο εντυπωσιακές ομάδες του Eurobasket.

Η Σλοβενία που έχει δείξει εξαιρετικά δείγματα γραφής με τον Ντόνσιτς και τον Ντράγκιτς να την οδηγούν, θα βρεθεί απέναντι στην Λετονία, που με μπροστάρη τον Πορζίνγκις κυρίως αλλά και τους Μπέρτανς και Στρέλνιεκς από κοντά, να είναι ίσως η έκπληξη της διοργάνωσης.

Το ματς αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον αφού οι δύο ομάδας έχουν διαγράψει εντυπωσιακή πορεία με εξαιρετικά αποτελέσματα και ήρθε η ώρα να λύσουν τις μεταξύ τους διαφορές.

Ο Πορζίνγκις και η παρέα του έπρεπε να περάσουν το εμπόδιο του Μαυροβουνίου για να βρεθούν στους «8», ενώ οι Σλοβένοι δεν κουράστηκαν ιδιαίτερα κόντρα στους Ουκρανούς που νίκησαν με 79 -55.

Τώρα οι δύο ομάδες που αποτελούν ίσως τις δύο μέχρι τώρα πιο εντυπωσιακές εκπλήξεις του Eurobasket θα αναγκαστούν να παίξουν μεταξύ τους και μια από τις δύο να βρεθεί εκτός.

Μένει να δούμε ποιος είναι πιο έτοιμος...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα