Βούτσεβιτς: «Ακατανόητα τα... παράθυρα της FIBA»

Βούτσεβιτς: «Ακατανόητα τα... παράθυρα της FIBA»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Βούτσεβιτς: «Ακατανόητα τα... παράθυρα της FIBA»

bet365

Ο Νίκολα Βούτσεβιτς μετά τον αποκλεισμό του Μαυροβούνιου κατέθεσε την άποψή του για τα «παράθυρα» της FIBA.

Ο σέντερ από το Μαυροβούνιο λόγω των υποχρεώσεών του στο ΝΒΑ με τους Ορλάντο Μάτζικ θα κάνει καιρό να αγωνιστεί ξανά με την εθνική της χώρας του. Ο Νίκολα Βούτσεβιτς μιλώντας σε γαλλική ιστοσελίδα αναφέρθηκε στη διαδικασία των προκριματικών που έβαλε η Διεθνής ομοσπονδία.

Ο Βούτσεβιτς αναλυτικά ανέφερε πως, «Δεν βρίσκω καμία λογική σε αυτή την περίπλοκη διαδικασία. Δεν υπάρχει λόγος να γίνονται αγώνες αν δεν κλείσεις συμφωνία με την Euroleague και το ΝΒΑ ώστε να παίζουν όλοι οι παίκτες. Ας πάρουμε για παράδειγμα το Μαυροβούνιο. Θα υπάρξει παίκτης που θα μοχθήσει για την πρόκριση στο παγκόσμιο Κύπελλο και θα εμφανιστώ εγώ να παίξω και όχι αυτός; Δεν είναι δίκαιο και κυρίως δε βγάζει νόημα. Θα υπάρξουν δύο διαφορετικές εθνικές ομάδες. Θα γίνονται ματς που ο κόσμος δε θα βλέπει τους καλύτερους παίκτες. Καταλαβαίνω πως θέλουν να μιμηθούν το ποδόσφαιρο, αλλά θα έπρεπε να έχουν συμφωνήσει με όλους πριν το προχωρήσουν. Το προηγούμενο σύστημα λειτουργούσε μια χαρά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα