Ο Άρης ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Μόραντ

Ο Άρης ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Μόραντ

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Άρης ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Μόραντ

bet365

Η δοκιμαστική περίοδος έλαβε τέλος για τον Ντεμέτρις Μόραντ καθώς ο Αμερικανός υπέγραψε τριετές(1+1+1) συμβόλαιο συνεργασίας όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η ΚΑΕ Άρης.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Ο Μόραντ είχε έρθει δοκιμαστικά στον Άρη αλλά από τις πρώτες προπονήσεις έδειξε ότι έχει αθλητικά προσόντα και αξίζει τον κόπο να επενδύσει κανείς επάνω του.

Αυτό αποφάσισε να κάνει ο Άρης. Μάλιστα είναι τόσο έντονη η πίστη στις ικανότητες του Μόραντ, σε σημείο να γίνουν νέες συζητήσεις για την επέκταση της συμφωνίας.

Για την ακρίβεια, ήλθε στη Θεσσαλονίκη με την προοπτική να υπογράψει διετές (1+1) συμβόλαιο. Μετά την παρουσία του στην προετοιμασία, ο Παναγιώτης Γιαννάκης εισηγήθηκε να αυξηθεί το χρονικό διάστημα της συνεργασίας και κατόπιν συζητήσεων οι δύο πλευρές κατέληξαν σε τριετές (1+1+1) συμβόλαιο.

Η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Αμερικανό και αναφέρει: «Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει την απόκτηση του Ντεμέτρις Μόραντ για 1+1+1 χρόνια. Ο Αμερικάνος center πέρασε μ’ επιτυχία την δοκιμαστική περίοδο και θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας μας».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα