Η παρουσίαση της Γκαζιαντέπ από τον ΠΑΟΚ

Η παρουσίαση της Γκαζιαντέπ από τον ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Η παρουσίαση της Γκαζιαντέπ από τον ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί την τουρκική Γκαζιαντέπ (19:00) του Στέφανου Δέδα και η ΚΑΕ έκανε την παρουσίαση της τουρκικής ομάδας.

Η τουρκική Γκαζιαντέπ θα κοντραριστεί με τον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena, με την ΚΑΕ να κάνει μια παρουσίαση της ομάδας του Στέφανου Δέδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Την τουρκική Gaziantep θα υποδεχτεί ο ΠΑΟΚ σήμερα στις 19:00, στο πρώτο, ανοιχτό για τον κόσμο, φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Ράγιο Μετς – Παρί Σ.Ζ.. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί αρκετές φορές στο παρελθόν σε φιλικά προετοιμασίας, ενώ φέτος θα αναμετρηθούν εκ νέου στο φιλικό τουρνουά της Προύσας (20/9, 16:30), αλλά και στη φάση των ομίλων του Basketball Champions League.

Η ομάδα του Στέφανου Δέδα, ο οποίος ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τον ΠΑΟΚ, προχώρησε σε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της, παρά το γεγονός ότι προέρχεται από την καλύτερη σεζόν στην ιστορία της, καταλαμβάνοντας την 7η θέση στο πρωτάθλημα της Τουρκίας.

Στο ρόστερ της ομάδας προστέθηκε ο πρώτος σκόρερ του περσινού γαλλικού πρωταθλήματος Cameron Clark (1991, 2.01), ο οποίος τελείωσε τη χρονιά έχοντας 17.5 πόντους με τη φανέλα της Elan Chalon. Στην Gaziantep θα συνεχίσει την καριέρα του και ο D.J. White (1986, 2.06), που είχε πέρυσι 15.5 πόντους και 8 ριμπάουντ στο ιταλικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της FIAT Torino. Μία από τις πιο ηχηρές κινήσεις ήταν η απόκτηση του Victor Rudd (1991, 2.05), ο οποίος πέρυσι έπαιζε στην Maccabi Tel-Aviv και είχε 10.1 πόντους και 4.3 ριμπάουντ στην Ευρωλίγκα. Σημαντική προσθήκη για την περιφερειακή γραμμή της ομάδας αποτελεί και ο Sean Armand (1991, 1.96) που τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζεται στην Τουρκία για την Instabul Buyuksehir.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Gaziantep συμμετείχε στο φιλικό τουρνουά Rogaska Sportanzo Cup 2017, το οποίο διοργανώθηκε στη Σλοβενία. Αναδείχθηκε, μάλιστα, νικήτρια του τουρνουά επικρατώντας κατά σειράς της Union Olimpija και KK Rogaska. Στο τελευταίο της τεστ πριν φτάσει στη Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη (6/9), νίκησε την KK Zlatorog Lasko με 70-63».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα