Αγραβάνης: «Τις τελευταίες μέρες αδικήσαμε τους εαυτούς μας»

Gazzetta team
Αγραβάνης: «Τις τελευταίες μέρες αδικήσαμε τους εαυτούς μας»

bet365

Οι παίκτες της Εθνικής αδίκησαν τους εαυτούς τους μέχρι τώρα στο Eurobasket σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Δημήτρης Αγραβάνης μετά το τέλος του αγώνα με την Πολωνία.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης τόνισε πως οι παίκτες της Εθνικής αδίκησαν τους ευατούς τους μέχρι τώρα στο Eurobasket, ενώ ανέφερε πως η τέταρτη θέση μπορεί να βγει σε καλό στην ομάδα.

«Ήμασταν πραγματική ομάδα στο παρκέ, όλοι δίπλα στον άλλο. Είχαμε ενέργεια, βάλαμε τα σουτ και αυτός ήταν ο στόχος μας, το να πάρουμε την νίκη. Αυτή η διάθεση είναι αυτό που πρέπει να μας ακολουθήσει στα χιαστί. Δεν κάναμε κάτι, έχουμε μεγάλη ευκαιρία μπροστά μας.

Είχαμε άγχος και πιστεύω έλλειψη ενέργειας και αυτοπεπήθησης. Μετά το σημερινό παιχνίδι όλοι βρηκαν τα πατήματα τους και πάμε στο χιαστί. Η προσέγγιση του παιχνιδιού πρέπει να είναι ακόμα καλύτερη δεν μπορούμε να είμαστε πάλι πίσω στο σκορ. Από αύριο κιόλας θα δούμε βίντεο και θα μας ετοιμάσουν οι προπονητές για το παιχνίδι με την Λιθουανία.

Τις τελευταίες μέρες αδικούσαμε τους εαυτούς μας. μπορεί να είναι και καλύτερη η τέταρτη θέση», ανέφερε ο φόργουορντ της Ελλάδας.

 

Τελευταία Νέα