Μίσσας: «Τρέχει και σουτάρει η Ισλανδία» (vid)

Μίσσας: «Τρέχει και σουτάρει η Ισλανδία» (vid)

Νίκος Παπαδογιάννης
Μίσσας: «Τρέχει και σουτάρει η Ισλανδία» (vid)

bet365

Ο Κώστας Μίσσας αναφέρθηκε στην πρεμιέρα απέναντι στην Ισλανδία και στη σημασία της νίκης της εθνικής ομάδας. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΕΛΣΙΝΚΙ: Νίκος Παπαδογιάννης.

Κάθε πρεμιέρα κρύβει παγίδες και η εθνική Ελλάδας θέλει να τις αποφύγει στο Eurobasket. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Κώστας Μίσσας μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου αναλύοντας την Ισλανδία, τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται ενώ έδωσε έμφαση στο πόσο αναγκαία είναι η νίκη της Ελλάδας.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής αρχικά ανέφερε πως, «Είναι πρεμιέρα αύριο και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Αυτό που έχει σημασία είναι η συγκέντρωση σε ένα συγκεκριμένο αντίπαλο κάθε φορά. Η Ισλανδία είναι μία νεανική ομάδα που θέλει προσοχή και παίζει πολύ transition παιχνίδι και καλούς σουτέρ. Για εμάς το σημαντικό είναι η συγκέντρωση στο αμυντικό transition και στην περιφερειακή άμυνα, ενώ έχουμε ετοιμάσει και άλλες μορφές άμυνας. Αυτό που θέλουμε είναι να ανταποκριθούν ανά πάσα στιγμή στο παιχνίδι, ενώ δεν υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο».

Στη συνέχεια, ο Κώστας Μίσσας ρωτήθηκε για το αν θα χρησιμοποιήσει αρκετά πιο χαμηλά σχήματα, «Έχουν ένα ψηλό στην Ισλανδία, αλλά θα κατέβουν σε σχήματα που αλλάζουν και από την πλευρά μας θα υπάρχει διαφορετική προσαρμογή».

Για το αν θα ανοίξει όλα τα… χαρτιά του από το πρώτο παιχνίδι: «Το αποτέλεσμα είναι πάνω απ’ όλα και θα δούμε τι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αν μπορέσουμε να μην κάνουμε κάποια πράγματα δεν θα τα κάνουμε. Κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Μετά εξαρτάται από εμάς πως θα προσαρμοζόμαστε».

 

Τελευταία Νέα