Τζόρτζεβιτς: «Γεμάτο γήπεδο με Ελλάδα & Μαυροβούνιο»

Τζόρτζεβιτς: «Γεμάτο γήπεδο με Ελλάδα & Μαυροβούνιο»

bet365

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μίλησε για τα μαζεμένα προβλήματα τραυματισμών της Σερβίας ενώ ζήτησε από τους φιλάθλους να γεμίσουν το «Aleksandar Nikolić Hall» για το τουρνουά του Βελιγραδίου.

Η Σερβία ολοκληρώνει σήμερα (9/8) το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Κοπαόνικ κι εν συνεχεία υποδέχεται το Μαυροβούνιο και την Ελλάδα στο «Trofeju Beograda» (11-13/8). Από την πλευρά του, ο ομοσπονδιακός προπονητής των «Αετών», Σάσα Τζόρτζεβιτς, αναφέρθηκε στα προβλήματα τραυματισμών που ταλαιπωρούν την εθνική ομάδα από την αρχή της προετοιμασίας.

«Δουλέψαμε καλά στο Κοπαόνικ ενώ οι παίκτες, ως συνήθως, έχουν άψογη στάση απέναντι στην προσπάθεια που γίνεται στην εθνική ομάδα και τη φανέλα που φορούν. Η απόφασή μας να δώσουμε παράταση την παρουσία μας εκεί ήταν σωστή καθώς στο Βελιγράδι επικρατούν υψηλές θερμοκρασίες. Αυτό που χάλασε τον προγραμματισμό μας ήταν οι τραυματισμοί του Μάρκο Σιμόνοβιτς και τους Νέμανια Νέντοβιτς. Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα θα προπονηθεί αύριο (10/8) σε κανονικούς ρυθμούς» εξήγησε αρχικώς ο «Σάλε» στην επίσημη ιστοσελίδα της σερβικής ομοσπονδίας.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο τουρνουά του Βελιγραδίου: «Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε και η σχετική διαδικασία προχωρά με κανονικούς ρυθμούς. Θέλουμε οι Σέρβοι φίλαθλοι να γεμίσουν το "Aleksandar Nikolić Hall" για τα ματς με δυο πολύ ισχυρούς αντιπάλους, την Ελλάδα και το Μαυροβούνιο».

 

Τελευταία Νέα