Τάουνς και Ράσελ προσπαθούν να μάθουν... μπιτς βόλεϊ! (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Τάουνς και Ράσελ προσπαθούν να μάθουν... μπιτς βόλεϊ! (vid)

bet365

Οι Καρλ Άντονι Τάουνς και Ντ' Άντζελο Ράσελ περνούν δημιουργικά τις διακοπές τους, αφού επιχείρησαν να παίξουν μπιτς βολεϊ με επαγγελματίες αθλήτριες!

Το ραντεβού είχε δοθεί στην διάσημη παραλία Venice Beach της Καλιφόρνια, με τους δύο ΝΒΑers να αντιμετώπιζαν τις Λορίν Φέντρικ (μέλος της Εθνικής ομάδας των ΗΠΑ) και Τζίνα Ουράνγκο.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί δυσκολεύτηκαν αρκετά ωστόσο μόλις βρήκαν τα πατήματά τους μπόρεσαν να σταθούν σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο.

Live Streaming* στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out* για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος. * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+)!

Πάντως δέχθηκαν... ουκ ολίγα «καρφιά» από τα κορίτσια ενώ παραδέχθηκαν ότι είναι πολύ δύσκολο να παίζουν στην καυτή άμμο, αφού είναι κάτι που δεν έχουν συνηθίσει με αποτέλεσμα να δυσκολευτούν πολύ στις κινήσεις τους.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα